Cum decurge relația dintre Carmen Negoiță și copiii ei, plecați în străinătate: „Mi se face dor”. De ce au ales Ingrid și Harry să se mute în Londra VIDEO EXCLUSIV

"Acum fiecare este cu viața lui, cu treaba lui"

Atât Carmen Negoiță, cât și fostul ei soț, Ionuț Negoiță, au o situație financiară bună, însă au stabilit de comun acord să nu-i răsfețe prea mult pe cei doi copii pe care îi au împreună, Ingrid și Harry, dovadă că cei doi, la 20 și respectiv 22 de ani, sunt pe forțele proprii, departe de casă. Carmen Negoiță a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că îi este destul de greu să aibă o relație la distanță cu cei doi, însă este firesc să se întâmple așa.

Carmen Negoiță, despre copiii ei: „Sunt amândoi plecați”

Încă de când erau adolescenți, Carmen Negoiță și-a implicat copiii în diferite activități, tocmai pentru a-i transforma în niște tineri responsabili. Din păcate totul are un preț iar în momentul de față cei doi se află la Londra, acolo unde studiază și muncesc în același timp, lăsând-o pe mama lor mai mult singură. De curând, Carmen Negoiță s-a apucat de renovat casa în care locuiește, tocmai pentru a umple oarecum golul făcut în urma plecării celor doi de acasă.

„Sunt amândoi plecați. Dar știi cum e, la un moment dat ai nevoie de ceva fresh, nou, să schimbi peisajul. Acum fiecare este cu viața lui, cu treaba lui. Pe Ingrid o să o vizitez, pentru că este ziua ei și face 22 de ani. Ea acum trebuie să se mute și i-am zis să încerce, până vin eu, să își găsească o locuință, ca să o ajut și eu cu bagajele, să-i fac puțină ordine. Nu a vrut, mi-a zis că ce am senzația că ea nu știe să facă?”, ne-a declarat Carmen Negoiță, completând însă că numără zilele până când o va revedea pe fiica ei.

„De ziua mea am fost la ea pentru că voiam să mergem la concert la ABBA, dar s-a nimerit cu înmormântarea reginei și s-a anulat concertul. Acum merg din nou pentru că este și ziua ei și ziua mamei mele, sunt una după alta, și împreună cu sora mea, mergem toate patru la concert ABBA. Ni l-am reprogramat. Asta a fost dorința lor și am zis să o facem și pe asta”. Dacă în cazul lui Harry, fiul ei, era de așteptat ca mutarea lui în Anglia să vină firesc, urmând-o pe sora mai mare, despărțirea de Ingrid a fost una dureroasă, pentru ambele tabere.

„Ea este foarte sigură pe ea, foarte pragmatică. A devenit așa de când a plecat la liceu. Atunci a avut o perioadă de trei luni în care a plâns pentru că era foarte mămoasă, dar din acel moment, faptul că s-a desprins cumva, s-a schimbat complet. Pe de-o parte îmi este așa că nu mai e mămoasă, dar pe de altă parte mă bucur. Știi de ce? Pentru că mi se pare fiecare copil trebuie să învețe să-și ia deciziile singur, să învețe singur ce poate să facă, ce nu poate să facă. Un copil care depinde de părinți până la 30 de ani e mai greu să-și găsească drumul în viață. Părerea mea”, a mai povestit Carmen Negoiță pentru EGO.ro.

„Nu vorbesc zilnic cu ei la telefon pentru că mi se pare firesc să fie așa”

Pentru că au trecut de perioada de acomodare, dat fiind faptul că cei doi copii au făcut atât liceul cât și facultatea în Anglia, acum lucrurile sunt firești pentru ei, însă, spre disperarea mamei lor, aceștia nu o sună atât de des pe cât și-ar dori Carmen.

„Mi se face dor de ei. Eu nu vorbesc zilnic cu ei la telefon pentru că mi se pare firesc să fie așa, dar îi mai cert că nu mai dau și ei un telefon, niciun semn de viață, le zic că mă sună numai când au treabă cu mine. Din astea. Fiul meu de asta mă sună cel mai des, că are nevoie de niște acte, fie că mai are nevoie de ceva. Ingrid e mai altfel, dar Harry are două stări: una în care nu dai de el cu săptămânile și una când te sună și vorbește două ore. Adică extremele”, a mai completat Carmen Negoiță pentru EGO.ro, care mărturisește că este șocată de multe ori atunci când Harry o sună și stau cu orele de vorbă.

„În ziua în care are chef de povestit, vorbește super mult. Îmi este drag când îmi povestește lucruri. Stau și îl ascult. La un moment dat se prinde și îmi zice că am vorbit cam mult”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *