Cum este Erika Isac în spatele camerelor de filmat. Cezara Cristescu, adevărul despre relația cu artista momentului: “Și eu am rămas șocată!” VIDEO EXCLUSIV

Cezara Cristescu a făcut dezvăluiri despre Buzz House

Fanii au putut urmări certurile dintre Cezara Cristescu, Scarlet, Iorga și Erika Isac din Buzz House, astfel că filmul este extrem de așteptat pentru a observa ce s-a întâmplat între acestea. Totuși, într-un interviu exclusiv Ego.ro, influencerița a lămurit zvonurile, explicând că toată lumea s-a înțeles foarte bine pe platoul de filmare, astfel că nu a existat vreun scandal.

Cezara Cristescu, dezvăluiri despre Buzz House

Cezara Cristescu și Iorga Ana Maria Valentina, pe numele ei real, au avut câteva divergențe în Buzz House, însă se pare că acestea au ajuns să se înțeleagă mult mai bine acum. Tânăra a punctat că toată lumea era mult prea obosită pentru astfel de lucruri, ținând cont că filmările pentru pelicula ce o să apară în cinema au avut loc noaptea:

“Ca să îți dau un mic spoiler, să știi că încă din prima zi de filmări am stat la masă cu Iorga și cu Erika. Eu și Scarlet eram pe o parte, iar Iorga și Erika pe cealaltă parte. Am făcut TikTok-uri împreună! Am ajuns să ne înțelegem foarte bine, am lăsat divergențele și toată lumea a fost super de treabă! Am făcut marea împăcare și cu Costi, oficiată de Iorga!

A fost haos, dar ne-am înțeles bine și ne-am împrietenit! Eram prea obosiți, nimeni nu mai avea chef de certuri! Filmările erau de noapte și stăteam până la 6 dimineața! Nu mai avea chef nimeni de ceartă, toți întrebam: “Vrei să te ajut cu ceva? Vrei o apă?”.

Am împărțit sticks-uri cu Iorga. Și eu am rămas șocată, dar mă bucur! Ea e mișto rău dacă ajungi să o cunoști și să o asculți. Este justificat modul în care se comportă! Așa e ea! Am ajuns să mă înțeleg cu ea și mă bucur foarte mult!”

Citește și: Cezara Cristescu, despre Selly și Buzz House: „Foarte rar îl vedem pentru că este haos!” VIDEO EXCLUSIV

Ce o să observe fanii

Chiar dacă o să existe câteva certuri în film, Cezara Cristescu a mărturisit că fanii nu o să observe divergențe în videoclip-urile făcute pentru a prezenta ce se întâmplă atunci când nu sunt pornite camerele:

“Deja suntem super OK! Chiar ne-am înțeles super bine! Sunt fericită pentru că am făcut o împăcare oficială pe TikTok cu Costi! Eu și Costi am rămas la un nivel de caterincă, facem mișto unul de celălalt și eu nu mă mai supăr! Eu mă supăram, în general, la glumele lui! Acum facem mișto unul de celălalt! Toți suntem pe pace.

Sincer, din păcate, în behind the scenes, nu o să vedeți certuri! Avem câteva certuri în film! Sunt puse în script. Totuși, în behind the scenes, Selly ne spunea: “Vă rog să vă certați!”. Noi stăteam la masă, eu și Iorga împărțeam o ciorbă, îi dădeam lui Adrian pâinea. Toată lumea a fost prietenoasă!

Se filma pentru behind the scenes și ne-a spus Selly: “Frate, voi nu vă mai certați? Stați acum la masă când am nevoie să vă certați? Vă rog eu mult! Iorga, spune ceva!”. Și nu ne-am certat! A fost minunat!”

Citește și: Ce meserie și-ar alege Selly, după ce a încercat mai multe ipostaze. ”Cea mai fun dintre toate cred că a fost la shaormerie!” Declarații în premieră VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *