Decizia radicală luată de Selly după succesul uriaș ca producător de film: „E un job stresant”. Ce planuri are acum VIDEO EXCLUSIV

Selly: „Oricât de multe contacte ai avea, e normal să primești și refuzuri”

Selly, sau Andrei Șelaru după numele din buletin, a trecut de mult peste titulatura de vlogger, demonstrând în ultimii ani că este mai mult decât atât. Cu trei filme la activ în calitate de producător, Selly a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu este o meserie ușoară și că, în ciuda faptului că este extrem de cunoscut în breasla asta, nu i-a fost deloc ușor să strângă fonduri pentru proiectele lui.

Cu peste 3 milioane de abonați pe canalul lui de YouTube, Selly ar fi putut rămâne fără nicio problemă doar în zona de online însă vloggerul și-a dorit enorm să iasă din zona lui de confort și să demonstreze că nu are limite atunci când vine vorba de pasiunile lui. Totuși după succesul cu „5 Gang: Un altfel de Crăciun”, „Tabăra” și „Romina VTM” unde a avut rol de producător sau co-producător alături de Matei Dima, Selly crede că este momentul să ia o scurtă pauză și să-și facă ordine în priorități. Asta nu înseamnă că are de gând să stea departe de marele ecran, dovadă că, în momentul de față este în cinematografele din România cu rolul din filmul „Ramon”, produs de Pavel Bartoș.

„M-a sunat într-o zi înainte de vara asta, că nu mai știu să-ți zic, undeva prin mai să zic. M-a sunat Pavel Bartoș să mă întrebe dacă vreau să particip la filmul ăsta. Mi-a povestit un pic despre film, mi-a plăcut foarte mult, ne-am înțeles, am bătut palma și am venit și am filmat filmul. E un film foarte frumos”, a povestit Selly pentru EGO.ro, completând că a fost un deliciu să lucreze alături de Pavel Bartoș și Jesus del Cerro, pe care i-a cunoscut și într-o altfel de ipostază cu această ocazie.

„Mi s-a părut foarte serios și Pavel, adică dacă îl vezi în spatele camerei, omul își ia foarte în serios ceea ce face, motiv pentru care are și succes probabil. E un tip foarte profesionist. Jesus del Cerro iar a făcut o treabă extraordinară. Se mișcă extraordinar, adică viteza lui de a schimba set-up-ul de cadru, viteza de planificare a momentului în care începe înregistrarea este incredibilă, adică se vede câți ani de experiență are în spate”.

Citește și: „Ce spune Mihai Trăistariu despre gestul lui Selly de a se înrola în Armata României: ”E vlogger. E doar reclamă”. Internauții l-au criticat aspru pe ”Prințul Internetului” EXCLUSIV

„Momentan suntem foarte orientați pe planul nostru de conținut de YouTube”

Primul film al lui Selly, „5 Gang-Un altfel de Crăciun” a generat cele mai mari încasări din istoria cinematografiei românești, după anul 1989, apoi „Tabăra” a fost desemnat drept cel mai vizionat film românesc în 2021, iar cu „Romina VTM” a ajuns pe locul 9 mondial la încasări pe 2023, cu peste 322.000 de spectatori și încasări de aproximativ 2 milioane de dolari. Așa că se poate spune că Selly se pricepe de minune și în această industrie. Însă, cu toate acestea, crede că este nevoie de o pauză.

„Noi cu „Romina” doar ce am terminat. Am fost pe locul 9 în lume cu filmul și suntem extraordinar de încântați. Anul acesta nu știu în momentul de față dacă eu voi mai co-produce sau produce vreun film. Momentan suntem foarte-foarte orientați pe planul nostru de conținut de YouTube. Anul acesta tocmai ce am terminat și biroul, ne-am mutat. Dar anul ăsta ne va rezerva foarte multe în ceea ce privește conținutul meu de pe YouTube și, de ce nu, poate și un film, însă deocamdată este în discuții foarte incipiente aceste lucruri”, ne-a dezvăluit Andrei Șelaru.

În ciuda contactelor pe care le are, lui Selly îi este greu în postura de producător de film și formate de divertisment
În ciuda contactelor pe care le are, lui Selly îi este greu în postura de producător de film și formate de divertisment

Pe de altă parte, cu toată popularitatea de care dă dovadă și toate contactele pe care le-a adunat de-a lungul timpului, nici pentru el nu este ușor să producă un film, chiar dacă până acum a demonstrat că deține cheia succesului.

„Bați și la uși închise. Oricât de multe contacte ai avea, e normal să primești și refuzuri spre exemplu când încerci să contactezi pe cineva pentru un rol și așa mai departe. E cu siguranță un job stresant, dar mie îmi place foarte mult și mi se pare că mi se potrivește și mi se pare că știu să fac o treabă bună în treaba asta. Așa că eu cu siguranță o să mai fac chestii atât în zona de cinema, cât și în zona de formate de divertisment și așa mai departe”, a mai completat Selly pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *