Cum făcea rost Mihaela Rădulescu de bani în perioada comunismului. Puține femei ar fi avut curaj să practice această meserie: “Nu aveam acte pentru așa ceva”

Cum făcea rost Mihaela Rădulescu de bani în perioada comunismului. Mihaela Rădulescu este una dintre figurile emblematice ale peisajului media românesc. Ani la rând a fost considerată una dintre cele mai de succes prezentatoare TV din țara noastră. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa „diva de Monaco” în anii comunismului. Iată cum făcea Mihaela Rădulescu rost de bani înainte de Revoluție.

Cum făcea rost Mihaela Rădulescu de bani în perioada comunismului

În anii comunismului fiecare se descurca așa cum putea. Banii erau puțini în majortatea familiilor, iar deseori oamenii erau nevoiți să presteze diverse activități pentru un venit supliemntar.

A fost și cazul Mihaelei Rădulescu. În timpul facultății, vedeta era taximetrist de ocazie. Cu Oltcitul pe care îl avea, transporta femei și senori în zona Regie din București. Ea a recunoscut că înainte de 1989 practica acesată meserie fără autorizație, iar abia după Revoluția a intrat în legalitate.

„În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie (n.r. – zonă din Capitală). Nu luam decât bătrâni şi femei.

Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: „Nu vreţi să va duc eu?’. Eram „ilegalistă”, nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revoluție mi-am luat autorizaţia de taximetrist”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a demonstrat că este o femeie amițioasă, dorincă să își depășească condiția. După ce s-a mutat în Capitală din orașul natal Piatra Neamț, a intrat în lumea televiziunii. Ea a prezentat pe rând emisiuni la postrurile Tele7abc, Pro TV și Antena 1, unde a cunoscut adevăratul succes ca moderator al show-ului „Duminica în familie”.

Cum făcea rost Mihaela Rădulescu de bani în perioada comunismului
Cum făcea rost Mihaela Rădulescu de bani în perioada comunismului

Oana Roman, amănunte picante din viața Mihaelei Rădulescu: „El a fost cel care a transformat-o dintr-o fată simplă, normală, într-o personalitate”

Într-un interviu, Oana Roman a povestit cum a ajuns Mihaela Rădulescu cunoscută și care a fost persoana cheie din viața prezentatoarei TV care a contribuit major la succesul său.

„Eu i-am urmărit traiectoria încă de la început. Țin minte că am întâlnit-o în luna ianuarie sau februarie a anului 1990, imediat după Revoluție când, mergând la Guvern, unde tata tocmai își începuse activitatea, ea lucra la secretariatul lui Cazimir Ionescu, unul din consilierii tatălui meu.

Din câte am înțeles a venit la Guvern împreună cu ziariștii care au făcut prima conferință de presă de după Revoluție și cumva așa a ajuns să lucreze acolo.

Apoi, foarte repede după acest moment, a început o relație cu Dan Chișu. Atunci ne-am apropiat foarte mult, pentru că Dan Chișu era unul din oamenii care lucra pentru Ion Țiriac, iar Ion Țiriac era un om foarte prezent în casa noastră în perioada aceea.

El a fost cel care a transformat-o dintr-o fată simplă, normală, într-o personalitate, dar asta și pentru că ea și-a dorit să-și depășească condiția, știa clar că vrea să ajungă undeva.

El a învățat-o limbi străine, a învățat-o să citească, cum să se îmbrace, cum să se prezinte, cum să vorbească. A învățat foarte multe de la el. A luat-o cu el la Cannes de câteva ori, unde i-a arătat o altă lume” , a declarat Oana Roman, potrivit Wowbiz.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *