Cum îl cheamă de fapt pe Dani Oțil în buletin. Sigur nu te-ai fi așteptat la asta, al doilea prenume e după medicul care l-a adus pe lume

Al doilea prenume al lui Dani provine din limba greacă

Scris de: Daoud Andra

13 Feb. 2024

Îl vezi în fiecare zi la televizor, dar probabil nu știai că mai are încă un prenume. Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza și de la Power Couple, a dezvăluit recent faptul că, în acte, mai are încă un prenume, primit după medicul care a asistat-o pe mama lui la naștere.

Ce prenume original mai poartă Dani Oțil

Dani Oțil și Răzvan Simion apar în această formulă la televizor de mai bine de 16 ani, însă sunt multe detalii pe care fanii nu le știu despre ei. Recent, cei doi prezentatori de matinal au fost invitați de Selly la testul poligraf, unde și-au pus întrebări unul altuia. Astfel, cei care au urmărit emisiunea lui Selly pe YouTube au putut afla că Dani mai are încă un prenume.

Și nu orice prenume, ci unul foarte original și rar întâlnit, de origine grecească. În buletin, prezentatorul de la Neatza se numește Daniel Zeno Oțil, după cum l-a dat de gol colegul lui de platou. Prenumele Zeno provine de la medicul care a asistat la nașterea lui Dani și vine de la grecescul Zenon. La rândul său, acest prenume este derivat de la Zeus.

Citește și: Dani Oțil, dezvăluiri neașteptate din culisele Power Couple. De ce refuză să participe cu Gabriela Prisăcariu: “Eu duc povara” VIDEO EXCLUSIV

”Răzvan Simion: Este adevărat că te numești Daniel Zeno Oțil? Este adevărat că porți numele ginecologului care te-a adus pe lume?

Dani Oțil: În buletin așa e, port numele ginecologului. Zeno este de la ginecolog”, a fost dialogul dintre cei doi, la testul poligraf.

Dani și Răzvan

Dani se împarte între carieră și familie

Tot la testul poligraf, Dani a spus, mai în glumă, mai în serios, că îi mulțumește lui Selly că nu l-a chemat la emisiune cu soția lui, Gabriela. Ce doi sunt împreună de câțiva ani și au un băiețel pe nume Tiago, de a cărui creștere se ocupă în egală măsură. Chiar dacă au parte și de ajutor, Dani și soția lui încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fiul lor.

Citește și: Anunțul făcut de Dani Oțil după 16 ani de Neatza. Fanii au reacționat imediat: “Ce bine arată Liviu Dragnea”. Imagini de colecție cu prima ediție a emisiunii

Toamna trecută, Dani Oțil a fost plecat din țară la filmările pentru Power Couple și a stat departe de soția și de fiul lui o bună bucată de timp. Gabriela a recunoscut recent că acea perioadă a fost foarte dificilă. Chiar dacă a avut parte de ajutor, Tiago întreba mereu de tatăl lui și îi era dor de el.

”A fost extrem de grea perioada asta, extrem de grea și de lungă. A fost greu din punct de vedere moral. Am avut ajutor, mama mea a fost lângă mine, avem și bonă, dar tot timpul Tiago întreba de tati și îl sunam, de mai multe ori pe zi, noroc că avem telefoane și am putut comunica mai ușor. Am fost și la el în vizită câteva zile, dar a fost foarte grea perioada asta.”, a spus Gabriela Oțil, pentru revista Viva!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *