Cum își educă Radu Vâlcan cei trei băieți: ”Cred că de fapt asta este cheia”. Fiul cel mare pare să le calce pe urme părinților VIDEO EXCLUSIV

”Au înclinații din astea sănătoase”

Radu Vâlcan se numără printre persoanele publice care au promovat mereu sportul și un stil de viață sănătos și asta nu doar prin postări în social media, ci prin puterea exemplului. Astfel că a devenit un exemplu demn de urmat pentru multă lume fără ca neapărat să fie asta dorința lui. Radu Vâlcan a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că își dorește să fie un exemplu pentru copiii lui, însă nu va pune niciodată presiune pe ei din niciun punct de vedere.

”De acum se pun bazele unei evoluții sănătoase”

Singura care pare că nu vrea să îi urmeze exemplu, cel puțin atunci când vine vorba de pasiunea extremă față de sport este chiar soția lui, Adela Popescu. Ce-i drept, Radu Vâlcan și insistă în cercul lui de prieteni ca aceștia să iasă cu el la alergat sau măcar să încerce să facă mai multă mișcare.

”Mihai Morar nu mai vine la alergat pentru că a avut puțină treabă și a avut niște dureri la spate, dar mi-a promis că revine. O să-l conving până la urmă să vină. Ai menționat cumva numele lui Fodor? Păi Fodor nu a fost niciodată. Doamne ferește. Să-l scoți din casă pe Fodor? Nici în seara asta nu a venit la eveniment. Așa că lăsați-mă cu Răzvan Fodor”, ne-a povestit moderatorul emisiunii ”Insula iubirii”.

De curând însă, Adela Popescu și-a făcut curaj și a ieșit la alergat cu Radu Vâlcan, însă nu oricum, ci pe traseul ales de acesta. Inițial și-a dorit să țină pasul cu el, însă toată determinarea a durat doar câteva minute. Tatăl copiilor ei a apreciat însă faptul că Adela Popescu a făcut efortul de a ieși din casă dis de dimineață.

”Iar Adela nu a alergat cu mine, Adela doar a mers rapid. A avut un ritm rapid, dar oricum este un pas înainte. M-am bucurat că a fost alături de mine pentru că a văzut ce înseamnă să fii alături de mine în parc, la ora aia și pe frigul ăla”, ne-a mai povestit amuzat Radu Vâlcan.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au trecut testul cuplului. Cine este cel mai gelos, detalii spumoase din căsnicia lor: “Noroc că avem mulți copii” VIDEO EXCLUSIV

Cei doi ne-au obișnuit deja cu autoironia și mai ales cu șicanele dintre ei, astfel încât publicul nu și-ar putea da seama dacă vreunul dintre ei vorbește serios. Șicanele dintre cei doi soți sunt la un nivel atât de amuzant încât, chiar și atunci când se spune adevărul, nu mai este luat atât de tare în serios. Dovadă stă declarația de dragoste pe care Radu Vâlcan i-a făcut-o Adelei Popescu zilele trecute, în care, printre cuvintele frumoase, a strecurat și o propoziție pe care nicio femeie nu vrea să o audă.

”N-am zis că are un coș, am zis că are coșuri (râde). Nu am supărat-o. A fost doar un subtext, ea a înțeles foarte bine ce am vrut să spun, mesajul. Normal că ne tachinăm și mai glumim și noi pe rețelele astea de socializare”, a povestit râzând partenerul de viață al Adelei Popescu.

Radu Vâlcan face sport alături de băieții lui

Este de apreciat faptul că cei doi mai au timp pentru ei, în condițiile în care au acasă trei copii, băieți, care toți au nevoile lor și mai ales sunt la vârsta la care își doresc să facă tot felul de activități și au nevoie de tot suportul părinților.

”Fiul meu, cel mare, Alexandru, face karate, face actorie, deci cumva vrea să facă sport, vrea să facă și actorie. Ceilalți sunt un pic mai mici, dar și ei au înclinații din astea sănătoase. Noi îi lăsăm să facă absolut tot ce vor ei și cred că de fapt asta este cheia. Nu au nicio restricție, îi susținem. Deocamdată sunt mici, dar de acum se bun bazele unei evoluții sănătoase”, a mai completat Radu Vâlcan pentru EGO.ro.

Citește și: Se mai filmează sau nu Insula Iubirii – sezonul 8? Radu Vâlcan a făcut marele anunț VIDEO EXCLUSIV VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *