Se mai filmează sau nu Insula Iubirii – sezonul 8? Radu Vâlcan a făcut marele anunț VIDEO EXCLUSIV VIDEO EXCLUSIV

”Nimeni nu se uită, dar toată lumea știe despre ce este vorba în emisiune”

De-a lungul timpului, Radu Vâlcan a putut să se bucure de prezența familiei sale pe perioada filmărilor pentru ”Insula Iubirii”. Fie că era vorba de perioade mai lungi de timp, fie că era doar pentru câteva zile, Adela Popescu și băieții ei mergeau în Thailanda alături de tatăl lor. Anul acesta lucrurile stau un pic diferit. Radu Vâlcan a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că familia nu-i va fi alături la filmările din acest sezon din motive lesne de înțeles.

Radu Vâlcan, despre sezonul 8 al emisiunii ”Insula Iubirii”

Atât Radu Vâlcan, cât și Adela Popescu, au făcut în așa fel încât, atunci când au avut de filmat proiecte în afara țării, să stipuleze contractual clauza prin care familia să îi însoțească sau măcar să le fie alături pentru o perioadă de timp.

Dacă până acum programul filmărilor s-a suprapus și cu perioada de vacanță a băieților cei mari, în momentul de față lucrurile stau diferit. Dat fiind faptul că Alexandru este la școală, iar Andrei este la grădiniță și se pregătește și el de școală, Radu Vâlcan nu se mai poate bucura de prezența lor în deplasările lui legate de muncă.

Acest lucru era oarecum firesc și ambii părinți se gândeau la aceste zile, însă din fericire cei doi părinți au reușit să-și organizeze proiectele astfel încât să nu lipsească prea mult de acasă, sau cel puțin nu în același timp. Singura dată când și-au permis luxul de a pleca fără copii a fost vara trecută, când ambii au filmat pentru lungmetrajul ”Retreat Vama Veche”.

”Suntem tare curioși și noi, pentru că nu ține numai de noi. Este o muncă a unei echipe și acum se pun bazele. Este un proiect la care lucrează foarte multă lume așa că așteptăm și noi. Dar cel mai important este că acum eu mă pregătesc intens pentru un nou sezon ”Insula iubirii”, ne-a explicat Radu Vâlcan despre lansarea pe marile ecrane a filmului în care joacă alături de soția lui, dar și de o parte dintre cei mai buni prieteni ai lor.

Citește și: Decizia luată de Adela Popescu și Radu Vâlcan după 8 ani de căsnicie: “Am ezitat până acum”. Dana Rogoz a reacționat imediat

Speră însă din tot sufletul ca plecarea lui în Thailanda, pentru cel mai recent sezon ”Insula Iubirii” să nu se suprapună cu premiera filmului ”Retreat Vama Veche”, căci nu ar putea să fie alături de colegii lui.

”Am terminat casting-ul și abia așteptăm să începem sezonul cu numărul 8. Știu deja cum stă treaba. Nimeni nu se uită, dar toată lumea știe despre ce este vorba în emisiune. Știu și pe ce muzică dansează concurenții. E chiar mișto muzica”, a râs prezentatorul TV cu privire la faptul că aproape nimeni nu recunoaște că este fan al emisiunii ”Insula Iubirii”, iar audiențe demonstrează în fiecare sezon că lucrurile stau cu totul diferit.

Radu Vâlcan nu poate lua copiii cu el în Thailanda

Spre deosebire de alți ani, când reality show-ul se filma în luna decembrie, de această dată au fost decalate filmările, astfel că Radu Vâlcan va pleca în Thailanda în perioada următoare. Chiar dacă nu va lua băieții cu el, vedeta Antena 1 se bucură de faptul că Alexandru, Andrei și Adrian s-au bucurat în decembrie de frumusețile insulei.

”De data aceasta nu plecăm toți. Acum când filmăm cel mare are școală și nu se poate”, a mai completat Radu Vâlcan pentru EGO.ro.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au trecut testul cuplului. Cine este cel mai gelos, detalii spumoase din căsnicia lor: “Noroc că avem mulți copii” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *