Decizia luată de Adela Popescu și Radu Vâlcan după 8 ani de căsnicie: “Am ezitat până acum”. Dana Rogoz a reacționat imediat

Ce vor face cei doi, împreună cu copiii lor

Scris de: Daoud Andra

13 Nov. 2023

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt pasionați de călătorii și le insuflă și copiilor lor această pasiune. Cei doi își duc băieții în diverse locuri din lume, pentru a acumula cât mai multe experiențe, iar recent au luat o decizie îndrăzneață cu privire la vacanța de iarnă. Ce a anunțat actrița, pe contul ei de Instagram și cum a reacționat prietena sa, Dana Rogoz.

Anunțul făcut de Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună trei copii, cărora vor să le ofere experiențe dintre cele mai diverse. Cei mici se simt bine atât în vacanțe exotice, cât și la bunici, la țară, iar părinții lor au grijă să le ofere momente de toate felurile, atunci când vine vorba despre vacanțe.

Recent, Adela Popescu a anunțat pe Instagram că ea și soțul ei și-au luat inima în dinți și au rezervat o vacanță în Laponia, acasă la Moș Crăciun. După îndelungi dezbateri și ezitări, în mare parte din cauza drumului, cuplul și-a făcut curaj să plece în această experiență alături de cei trei copii.

”E hotărâtă treaba! Plecăm în Laponiaaaaa la Moș Crăciun! Am ezitat până acum pentru că drumul era tare complicat, cu o escală sau chiar două, nu aveam idee exact ce activități să facem, în ce localități, etc. Daaar, vom pleca cu un charter și în 4 ore suntem direct în prag la doamna Crăciun. Deja fac research, caut haine potrivite și mă surprind fiind extrem de nerăbdătoare, cu un gol în stomac de fericire. Nici nu realizez cât de dor îmi era de zăpadă din copilăria mea, de totul alb, fără de care magia Crăciunului nu are cum să fie completă… Așteptăm cu drag orice sugestie, avertizare, recomandare.”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Citește și: Radu Vâlcan revine pe marile ecrane după o absență de 7 ani: ”Adela este o forță. M-a ajutat foarte mult faptul că am filmat împreună” VIDEO EXCLUSIV

Decizia luată de Adela Popescu și Radu Vâlcan după 8 ani de căsnicie: “Am ezitat până acum”. Dana Rogoz a reacționat imediat
Adela Popescu și Radu Vâlcan

Ce poți face în Laponia

Cei care o urmăresc pe Adela Popescu pe Instagram au reacționat imediat. Printre comentariile pe care le-a primit la postare se numără și unul de la buna ei prietenă, Dana Rogoz. ”Ce mă bucur!!! O să fie de poveste! Parcă nici frigul nu îl mai simți așa de tare, când vezi atâta frumusețe în jur”, a scris aceasta, în dreptul imaginii postate de Adela.

Costul unei astfel de vacanțe poate ajunge la câteva mii de euro, în funcție de numărul de persoane, modalitatea de transport, cazare și activitățile pe care dorești să le faci acolo. Pe lângă faptul că pot vizita satul lui Moș Crăciun, turiștii care merg în Laponia se pot plimba cu săniile trase de câini sau de reni, pot merge cu snowmobilul, pot face diverse excursii și pot observa aurora boreală, în anumite perioade ale anului.

Citește și: Locul din casă unde se ascunde Adela Popescu, când are nevoie de puțină liniște. „Dacă nu ai simțul umorului, te duci la balamuc”. Cum reacționează când o găsesc copiii ei VIDEO EXCLUSIV

Își construiesc casă la țară

Actrița și soțul ei au investit, de-a lungul timpului, în imobiliare, iar recent au început să construiască o nouă casă. Cei doi au două proprietăți în București, un apartament la mare, iar în curând vor avea și o casă de vacanță la Șușani, satul natal al Adelei Popescu. Vedeta a dezvăluit recent de ce ea și soțul ei au luat decizia de a investi într-o locuință la țară, care nu le va aduce profit.

”De ce casă la Șușani? Pentru că avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat. Pentru că dacă făceam o casă în apropiere de București, într-un loc în care oamenii își fac case de vacanță, am fi mers într-un loc , impersonal poate. Chiar dacă din punct de vedere al investiției ar fi fost o idee mai bună. Dar noi vrem ca ăștia mici, cât încă mai sunt mici, să petreacă cât mai mult timp într-un loc cu în el. Cu legi proprii.

Citește și: Imagini de colecție cu Adela Popescu din adolescență. Cum arăta actrița când avea 15 ani FOTO

Cu activități care se schimbă în funcție de anotimp. Cu semănat, arat, plivit, cules de struguri, adunat de prune. Cu ore pentru luat lapte când se întoarce vaca de la păscut, cu căutat cuibarul de ouă. Cu certuri între vecini, cu pomeni. Nu încerc să construiesc o atmosferă idilică din viața de aici, că nu este. Dar este un sat care vibrează. Trăiește. Și asta ne dorim să oferim copiilor cât mai mult, cât timp încă sunt mici și găsesc magie în fiecare coajă de nucă. Și mai ales cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza!”, a explicat actrița, pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *