Cum își îngrijește Majda Aboulumosha părul creț. Podoaba ei capilară a trecut prin mari schimbări: „Mi s-a ars părul și stăteau șuvițele drept” VIDEO EXCLUSIV

Cum își menține podoaba capilară frumoasă și sănătoasă

Încă din momentul în care a apărut în telenovele, Majda Aboulumosha a fost invidiată pentru părul natural, lung și creț, dar mai ales extrem de sănătos. Întrebată mereu cum reușește să întrețină un păr atât de bogat, Majda a oferit din trucurile ei, însă nu mereu a fost mulțumită de podoaba moștenită de la tatăl ei. Majda a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că și-a dorit să aibă părul drept și blond, ca al mamei.

”Folosesc măști naturale, făcute de mine, pe bază de ghimbir”

În momentul de față, Majda a învățat să-și iubească părul și fiecare parte a corpului ei, însă a trebuit să testeze pe propria piele mai multe experimente neplăcute.

„Nu este nici cel mai ușor de întreținut, dar nici cel mai greu. Deși oamenii se sperie că văd așa un păr creț și cât de greu se descurcă și așa mai departe. Folosesc anumite măști, am avut grijă întotdeauna. Am trecut și prin niște etape din astea în care săracul a avut de suferit și atunci a trebuit să-i fac măști. Folosesc măști naturale, făcute de acasă, făcute de mine, pe bază de ghimbir și m-au ajutat foarte mult să-mi întrețin crețul. Dar și măști făcute în saloane”, a declarat Majda Aboulumosha pentru EGO.ro, completând că a făcut greșeala de a-și supune părul la tot soiul de tratamente.

„L-am îndreptat în adolescență, asta a fost „suferința” prin care a trecut părul. Mi-am dorit toată viața să fiu blondă, pentru că mi-am dorit să fiu ca mama mea, ea fiind blondă. Ce-i drept, am trecut prin asta, mi-am decolorat părul. Atunci a avut mare, mare „suferință”. După care mi-am donat părul și am rămas cu el jumătate. Culmea că s-a regenerat. Dar să știi că în adolescență nu foloseam foarte multe produse. În afară de un șampon și un balsam, căci părul meu are mare nevoie de balsam, fără balsam nu pot să-l descurc, nu am făcut mari sacrificii ca să zic așa. Am avut grijă cum cred că orice femeie are”.

„Apoi, când eram mare, m-am decolorat”

Dorința de a fi asemenea mamei ei nu s-a manifestat doar în adolescență, ci și ani mai târziu când a încercat din nou să se vopsească, și de această dată fără rezultatul dorit.

„Când eram mică, adică pe la 15-16 ani, nu mai știu exact, am luat pudră decolorantă de la ea din baie. Abia așteptam să plece de acasă. Mi-am decolorat atunci două șuvițe de la spate. Ca să nu se vadă. Așa credeam eu. Mi s-a ars părul și stăteau șuvițele drept. Se vedea de la poștă. După care îmi aduc aminte că îmi luam cerneală din aia colorată și îmi făceam două  șuvițe în față. Roz și mov mi-am luat. Apoi, când eram mare, m-am decolorat. Am lăsat o prietenă și aia a fost. Dar nu te gândi că am fost blondă. Până în ziua de azi nu am ajuns blond-blond. Doar a fost o trecere, trebuia să mai am răbdare, dar nu suport să fiu în 7 culori și m-am făcut la fel, brunetă”, ne-a mai declarat actrița.

Nici acum nu poate spune cu mâna pe inimă că nu mai face greșeli atunci când vine vorba de părul ei.

„Îl spăl cam zilnic de fapt și de drept și toată lumea mă ceartă că ies și cu el afară ud, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu nu am răcit până acum. O să văd mai târziu, la bătrânețe, cum se spune”.

Despre fiica ei: „Jacqueline e mult mai creață”

Majda Aboulumosha
Majda Aboulumosha

În timp ce Majda și-a dorit toată viața să aibă părul mamei ei, Jacqueline i-a moștenit podoba capilară. Ce-i drept, și tatăl micuței, artistul J.Yolo, are o textură a părului asemănătoare cu a Majdei:

„Jacqueline e mult mai creață și am grijă mare pentru că ea își iubește foarte mult părul. De fiecare dată se admiră și îmi spune cât de mult își iubește părul. Îmi spune că nu înțelege de ce mi-am îndreptat părul și că ea nu o să-și îndrepte părul. Cel mult, când o să fie mare, așa o dată. Își iubește foarte mult părul și am grijă și de părul ei. Eu o tund, îi tund un pic vârfurile pentru că eu când eram mică eram obsedată să nu cumva să mă tundă mai mult. Când eram în telenovele mi se făceau schimbări și când mă tundea Adrian (n.r. Perjovski) îmi tăia doar vârfurile și îi spuneam că dacă îmi fac moț și se dă în jos, nu mai am firul să-mi stea, înseamna că m-a tuns prea mult. Sufeream, mă uitam pe jos să văd cât a tuns din el. Așa că în clipa de față mă tund periodic, doar vârfurile, iar pe fiica mea o tund eu”, a povestit actrița.

Majda Aboulumosha și fiica ei
Majda Aboulumosha și fiica ei

De altfel, vedeta Pro TV pare în continuare dispusă să facă schimbări de look, însă sunt oameni în jurul ei care au grijă să o aducă cu picioarele pe pământ și să o atenționeze că are un păr de-a dreptul spectaculos.

„Nu știu dacă aș mai face o schimbare atât de mare, adică acum vreo trei luni am vrut să mă tund iar mai scurt, dar am cerut părerea pe Instagram și toată lumea mi-a zis să stau liniștită, în banca mea”, a mai completat Majda pentru EGO.ro

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *