Cum își menține Jojo silueta din liceu și la 41 de ani. Ce aliment a eliminat definitiv din meniu VIDEO EXCLUSIV

”Nu e vorba de slăbit, e vorba de sănătate”

Actrița Cătălina Grama, alias Jojo, a avut dintotdeauna o siluetă de invidiat, reușind și acum să-și păstreze dimensiunile din adolescență. Nu înseamnă însă că nu face sacrificii și că nu ține dietă. Interpreta personajului Magda, din serialul „Clanul”, difuzat de Pro Tv, a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu mănâncă orice și că îl invidiază pe partenerul ei de viață, Paul Ipate, pentru metabolismul pe care îl are.

”Ce poți să faci altceva o zi întreagă pe platou? Mai și glumești”

Jojo este una dintre protagonistele serialului „Clanul”, iar în clipa de față filmările pentru această producție îi ocupă extrem de mult timp. Deși pe micul ecran rulează de-abia primul sezon, echipa s-a apucat deja de filmările celui de-al doilea sezon. Din păcate, pauza pentru actori nu a fost una prea mare, căci impactul pe care serialul l-a avut asupra publicului i-a determinat pe producători să grăbească filmările.

„Suntem așa de obosiți, cel puțin la filmările astea de vară încât nu prea mai avem chef de nimic. Bine, noi glumim. Noi colegii ne cam întâlnim mai mult pe platou, ne mai întâlnim și în scurte pauze, dar, în general, când nu filmează unul, filmează celălalt. Dar există foarte mare distracție cu echipa de la machiaj, cu care sunt prietenă de-o viață, cu care am lucrat și la „Serviciul român de comedie” și la multe alte producții, dar și cu cei de la costume cu care am făcut și film și emisiuni, și așa mai departe. Ne știm de ani de zile, de când eram mici. Îți dai seama că ies tot felul de glume. Ce poți să faci altceva o zi întreagă pe platou? Mai și glumești”, a povestit Cătălina Grama pentru EGO.ro.

”Eu chiar trebuie să fiu atentă la ceea ce mănânc că altfel mă umflu rapid”

Chiar dacă pentru unii meseria de actor poate părea una ușoară și frumoasă, de cele mai multe actorii trebuie să facă unele sacrificii pentru o imagine impecabilă. Este și cazul Cătălinei Grama, care mărturisește că lumea nu ar trebui să o invidieze pentru silueta ei, căci este rezultatul unui regim alimentar foarte bine calculat:

„E cum să nu mâncăm atâtea ore. Am norocul că am niște colegi foarte atenți și pe partea asta pentru că eu din ianuarie nu am mai mâncat carne. Am perioade așa. Nu e vorba de slăbit, e vorba de sănătate. E vorba de cum m-am simțit, nu de cum arăt și am vrut să fac o perioadă așa de detox. Mă simt foarte bine și mai ales pe vară mi-a prins foarte bine. Nu știu dacă în anotimpul rece o să continui, că e mai greu fără carne, dar am reușit”, ne-a mai declarat Jojo.

Nu a renunțat doar la carne, ci și la zahăr.

„Zahăr nu consum. Nu pot să mănânc. În ciuda faptului că tuturor celor care mă urmăresc de atâția ani li se pare că eu așa m-am născut, am venit într-o cutie cu mărimile astea, nu este deloc așa. Paul e așa. El poate să mănânce orice pentru că are un metabolism extraordinar. Eu chiar trebuie să fiu atentă la ceea ce mănânc că altfel mă umflu rapid. Într-o săptămână sunt altcineva”, a completat actrița pentru EGO.ro.

A trecut de la cald la frig

Pe Jojo o prindem destul de greu în această perioadă, căci, atunci când nu este la filmări, încearcă să petreacă cât mai mult timp cu cei doi copii ai ei, Achim și Zora. Între sezoane, actrița ne-a mărturisit că abia se obișnuise cu filmările pe vreme caniculară, că acum trebuie să treacă la vreme cu temperaturi reci.

 „Rezistăm. Nu avem ce să facem. Efectiv nu ai ce să faci. Unii oameni își imaginează că poate noi reușim așa, cu ditamai echipa de filmare, să creăm un grad de confort care poate nu există în altă parte. Nu ai cum. Am cu cel mic, cu Filip, cel care îl joacă pe băiețelul meu în film într-o locație unde mi se părea că sunt 100 de grade. Nu aveam nimic deasupra, nu aveam voie să purtăm șepci, nu aveam umbrelă, nu aveam nimic. Am stat câteva ore așa. Este greu, nu pot să spun. E o muncă dificilă. Munca de actor nu este simplă”, a mai povestit actrița.

”Fiecare efort pe care îl facem pentru această producție merită din plin”

În serial, Jojo o interpretează pe Magda, soția șefului unei grupări infracționale, o femeie extrem de cochetă, mereu aranjată, care poartă cele mai scumpe haine și accesorii:

„Eu cu machiajul să știi că am rezistat mai bine decât băieții. Cu capul în soare atâtea ore mi-a fost mai dificil, dar să știi că băieții rezistă și ei cu greu pentru că în general sunt îmbrăcați în negru și cu cămăși cu mâneca lungă. E dificil. Dar merită. Fiecare efort pe care îl facem pentru această producție merită din plin. Plus că ne iubim profesia. Chiar mă gândeam, în timp ce veneam spre acest eveniment, în timp ce mă îmbrăcam, cât de binecuvântată sunt că fac ceea ce îmi place să fac și că vin într-un loc unde mă întâlnesc cu oameni faini cu care îmi face plăcere să mă văd. Mă gândeam cum o să fie pe la 70 -80 ani. O să-mi pun tot așa o rochie frumoasă, o să mă coafez și o să merg într-un loc”, a mai povestit Cătălina Grama pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *