Cum îți dai seama că te minte. Metoda surprinzătoare

Filosofia Feng Shui te ajută să afli adevărata față a oricui.
Cum îți dai seama că te minte. Metoda surprinzătoare

Să afli adevărul despre oameni în anumite situații poate părea o sarcină complexă și dificilă. Dar specialiștii spun că energiile nu mint niciodată. Dacă ai avut îndoieli cu privire la faptul că cineva ți-ar putea ascunde adevărata sa latură și adevăratele sale intenții, poți folosi vibrațiile din jurul tău pentru a fi sigură că înțelegi ce îți ascunde. Iată cum îți dai seama că te minte.

Metoda simplă care te ajută să găsești răspunsurile

Feng Shui este o filozofie care se bazează pe energiile unui mediu. Este, totodată, o filosofie pe care o poți folosi pentru a descoperi adevărul, atunci când începi să te îndoiești. Crezi, probabil, că nu știi cum să afli dacă este vorba de anxietatea ta sau de intuiția ta. Dar iată o metodă foarte ușoară și rapidă pentru a obține răspunsurile de care ai nevoie.

Cum îți dai seama că te minte

Pentru a putea scăpa în sfârșit de anxietatea care te determină să îți creezi scenarii imaginare despre o situație, folosește-te de filosofia Feng Shui. Utilizează această metodă pentru a cere universului să poți afla adevărul.

Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este ca atunci când ți se prezintă o situație care te neliniștește, să ceri universului cu toată concentrarea, încrederea și deschiderea, să poți vedea realitatea.

Trebuie să rostești în minte următoarea frază: „Aleg să văd iubirea din spatele situației”.

Această frază care poate părea atât de simplă îți va fi de folos pentru a afla realitatea oricărei situații. Și va fi un aliat de nădejde pentru a „îndepărta” masca oamenilor.

Ceea ce sugerează specialiștii în Feng Shui este să facem această metodă atunci când suntem gata să vedem adevărul. Trebuie văzută ca „picătura care umple paharul”, pentru a putea schimba ceva. Astfel, lucrurile se vor dezvălui în fața noastră mai mult decât ne-am aștepta.

Cum știi dacă cineva îți fură energia?

Poți afla dacă o persoană cu care ți-ai petrecut timpul, pe lângă faptul că te-a mințit, ți-a furat energia. Metoda este la fel de simplă. Presupune doar să te uiți în oglindă, după ce te-ai văzut cu acea persoană. Dacă înfățișarea ta în general și mai ales părul tău este plin de încrețituri sau mai dezordonat, mai fără viață, fără lumină, ai grijă, pentru că acel cineva ar putea să-ți fure energia, scrie panoramaweb.com.

Pe de altă parte, dacă înfățișarea ta este aproape la fel ca atunci când ai plecat de acasă, iar părul tău este intact, această persoană ar putea să își dorească și să vrea lucruri bune pentru tine și față de tine.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *