Primul meu iubit m-a înșelat, iar de atunci nu mai am încredere în bărbați. Toate relațiile mele au eșuat, nu știu ce să fac

Nu știu ce să fac să pot avea din nou încredere în oameni.
Primul meu iubit m-a înșelat, iar de atunci nu mai am încredere în bărbați. Toate relațiile mele au eșuat, nu știu ce să fac

Am ajuns la 30 de ani și nu reușesc să-mi deschid sufletul în fața unui bărbat. Nu mai reușesc să am încredere, să am o relație de lungă durată. Pentru că primul meu iubit m-a înșelat. Dar a făcut-o atât de josnic, încât nu mi-am revenit niciodată.

M-am simțit trădată de două ori

M-a înșelat cu cea mai bună prietenă a mea. Practic, m-am simțit trădată de două ori, și de ea, și de el.

Când îi spuneam că ies cu fetele, era pur și simplu adorabil. Îmi spunea să plec liniștită, să nu-mi fac probleme, că totul e în regulă. Nu se supăra, nu mă critica, era absolut fermecător. Iar prietena mea cea mai bună, care venea la întâlnirile noastre cu fetele, își trimitea mesaje cu el, de față cu mine. Habar nu aveam ce face, nouă ne spunea ba că e fostul iubit, ba că e mama ei, mereu găsea câte o scuză și pleca de la întâlniri. Apoi ținea legătura cu noi, cu mine, în general, ca să știe când mă întorc acasă.

Iubitul meu mă înșela în apartamentul pe care îl închiriasem pentru noi, ca să avem initimitate și să stăm împreună.

Primul meu iubit m-a înșelat

Momentul în care am aflat a fost cel mai tragic din viața mea. Am simțit, pur și simplu, că ceva nu e bine acasă. Aveam o presimțire negativă atât de puternică, încât simțeam parcă o stare de rău, fizic. Și am plecat de la întâlnire imediat după prietena mea. Am mers direct acasă, unde i-am găsit pe amândoi.

De câte ori îmi amintesc, retrăiesc șocul acela. I-am rugat pe amândoi să plece, iar lui i-am zis să-și facă bagajele și să plece de tot. Ea a plecat imediat, însă el a vrut să mai rămână, să-mi explice. A fost foarte greu săl fac să înțeleagă că între noi nu mai poate fi nimic din acel moment. Cu toate că aveam o relație de doi ani, deja.

Au trecut de atunci șase ani, iar eu încă nu am reușit să depășesc acel șoc. Nu mai pot să am încredere în niciun bărbat, iar asta îi îndepărtează pe toți de mine. Orice relație am încercat, a fost un eșec. Pentru că niciun bărbat nu vrea lângă el o femeie așa cum am devenit eu. Sunt suspicioasă, orice apel sau mesaj mă pune pe gânduri și am dobândit un fel de gelozie bolnăvicioasă. Nu sunt eu asta în realitate, nu am avut astfel de probleme, însă de la acel șoc, nu-mi pot reveni.

Nu mai am încredere în nimeni

Nu știu ce să fac, ca să-mi recâștig încrederea. Derapajele mele merg atât de departe, încât la ultimul iubit i-am cerut să îmi dea toate parolele de la conturile lui de socializare. I-am spus despre cauza pentru care nu mai am eu încredere în bărbați și l-am rugat să fie înțelegător și să aibă răbdare cu mine. El mi-a promis că va încerca să-mi dovedească că nu am de ce să-mi fac griji și că el nu mă va răni. Avea mereu grijă să-mi spună cine îl sună și de ce, sau ce mesaje primește. Dar cu prima ocazie când a primit un mesaj și nu mi-a spus despre ce e vorba, am luat-o razna. El, în realitate, chiar a avut foarte multă răbdare cu mine, însă știu că eu sunt cea care am o problemă. Chiar nu știu cum să trec peste asta. Faptul că primul meu iubit m-a înșelat nu ar fi trebuit să-mi cauzeze asemenea traume. La urma urmei, nu sunt singura persoană înșelată. Însă chiar nu știu ce să fac, pentru a învăța să am din nou încredere în oameni.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *