Cum îți dai seama dacă o rochie ți se potrivește fără să o probezi. Metoda simplă cu care nu dai greș niciodată

Trucul a devenit viral!
Cum îți dai seama dacă o rochie ți se potrivește fără să o probezi. Metoda simplă cu care nu dai greș niciodată

Te-ai săturat să petreci ore în șir în cabinele de probă și vrei să-ți faci cumpărăturile online? Ei bine, dacă nu îți place să umbli prin magazine, ai nimerit exact unde trebuie. Noi îți vom spune cum poți să îți dai seama dacă o rochie ți se potrivește fără să o probezi. Iată secretul pe care doar marii creatori de modă îl cunosc!

Trucul simplu prin care îți dai seama dacă o rochie ți se potrivește

Iubești hainele, dar nu îți place deloc să mergi la shopping și să probezi articolele vestimentare? Ei bine, atunci acest articol este pentru tine, mai ales dacă intenționezi să-ți cumperi o rochie în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Așadar, dacă urăști să-ți petreci timpul în cabina de probă atunci când îți reînnoiești garderoba, noi venim cu o veste excelentă! Am aflat un truc care te poate ajuta să-ți dai seama dacă o rochie ți se potrivește fără să o probezi. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii atentă la silueta ta!

  • Fetele cu o siluetă de clepsidră își pot alege rochia astfel

Ai o siluetă de clepsidră, adică umerii și șoldurile tale sunt în armonie, iar talia este bine definită? Ei bine, află că nu vei avea probleme în a alege rochii fără să treci prin cabina de probă.

Rochia în cauză trebuie să scoată în evidență tot ce este mai bun din silueta ta, așa că optează pentru acele modele care sunt ajustate în talie și care includ detalii precum volane, dar și care au o croială dreaptă pentru partea de jos. Lasă-te ghidată de tendințele modei, acestea îți vor sta foarte bine.

  • Ce rochie să alegi dacă ai o siluetă triunghiulară

Ai o siluetă triunghiulară, adică umerii tăi sunt mai înguști decât șoldurile? Ei bine, atunci rochia va trebui să-ți pună în valoare o zonă și să o ascundă pe cealaltă.

Rochiile midi cu culoare în partea de sus, rochiile cu buline și cele cu decolteu în V sunt cele mai potrivite. Vei obține un look uimitor din cap până în picioare.

  • Sfat pentru fetele care au silueta tip dreptunghi

În acest caz, umerii, talia și șoldurile sunt în linie dreaptă. Ideea este atunci să dăm o atingere șoldurilor pentru a încerca să le marcăm puțin.

Vom folosi rochii care au detalii în talie și accesorii precum curele și fundițe. De asemenea, sunt foarte potrivite hainele mulate în partea de sus și cu ceva volum în talie și șolduri.

  • Rochii pentru fetele cu o siluetă rotundă

Talia este abia pronunțată, iar șoldurile și umerii sunt aliniați unul cu celălalt. Pentru acest tip de siluetă avem rochii cu croială imperiu, rochii lejere și rochii cu decolteu în V sau cu decolteu barcă.

În ceea ce privește culorile, neutre și simple, în cazul culorilor vii, acestea trebuie folosite în doze mici.

Citește și Cele mai spectaculoase rochii de la Oscar 2024. Vedeta care a vrut să iasă din tipare, a atras privirile tuturor cu această ținută!

  • Rochia ideală pentru cele care au o siluetă triunghiulară inversată

Fetele cu o siluetă triunghiulară inversată au umerii mai largi decât șoldurile, așa că rochia pentru ele va fi orientată pentru a da volum în partea de jos și a-l scădea în partea de sus.

Rochii evazate și fuste în A, culori pale pentru partea de sus și ceva mai intense pentru partea de jos. Decolteurile trebuie să fie clasice.

Citește și 15 rochii de la Andreea Raicu. Cât costă și cum arată. Vedeta a lansat o nouă colecție de primăvară!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *