Cum îți dai seama dacă soacra te iubește sau nu. 6 semne că nu ești deloc pe placul ei

Aceste comportamente o dau de gol imediat

Scris de: Daoud Andra

10 Jan. 2023

Cum îți dai seama dacă soacra te iubește sau nu. 6 semne că nu ești deloc pe placul ei

Relațiile dintre noră și soacră pot fi tensionate în multe familii. Chiar dacă cele două nu au conflicte directe, nu e greu de observat că relația nu este una tocmai apropiată. Cum îți dai seama dacă soacra te iubește sau nu și ce comportamente o dau de gol cel mai des.

Cum îți dai seama dacă soacra te iubește sau nu

Orice femeie își dorește să aibă o relație apropiată cu părinții soțului, însă nu întotdeauna acest lucru este posibil. Poți avea ghinionul să dai peste o soacră dificilă, care nici măcar nu se obosește să păstreze aparențele. Sunt câteva semne care o dau de gol pe soacră atunci când nu o are la inimă pe noră. Iată care sunt cele mai evidente!

Te ignoră

Atunci când vă întâlniți cu toții la mese în familie, soacra ta pur și simplu te ignoră. Când vorbești nu este atentă, te întrerupe sau face altceva. Este un prim semn că nu te are la inimă și că nu se simte bine în compania ta.

Te critică de față cu alte persoane

Dacă mama soțului tău are obiceiul de a vorbi despre tine fie că ești sau nu ești de față, este încă un semn că nu te place. Soacrele care obișnuiesc să își critice nurorile sau să le scoată în evidență defectele nu au deloc o relație bună cu acestea.

Citește și: Soacra mea e o scorpie. Când e soțul meu de față vorbește frumos, iar în lipsa lui mă critică mereu

Nu-i pasă de viața ta

Orice i-ai povesti, nu pare să o impresioneze. Nu se bucură pentru reușitele tale pe plan profesional și o lasă rece orice bucurie pe care o împărtășești cu ea. Dacă îi poveștești ceva, pare că te ascultă, dar nu îți pune întrebări, nu se implică în dialog și nu pare entuziasmată de ce aude. Dacă reiei subiectul ulterior, s-ar putea să nici nu își mai aducă aminte ce i-ai povestit.

Cum îți dai seama dacă soacra te iubește sau nu
Relația dintre noră și soacră poate fi dificilă

Te exclude din planurile familiei

Atunci când organizează mese, ieșiri sau evenimente în familie, nu se obosește să te invite. Deși știe că faci parte din viața fiului ei, nu te consideră parte din familie și nu te include în activitățile de familie.

Minimizează eforturile pe care le faci

Orice realizare ai avea, soacra ta nu consideră că este mare lucru. Fie că ai avansat la locul de muncă, ai obținut un job mai bine plătit, ai finalizat studii importante sau ai pus bazele unei afaceri, aceste lucruri nu înseamnă nimic pentru ea. Îți anulează realizările și consideră că oricine ar putea face așa ceva, dar le evidențiază întotdeauna pe ale fiului ei.

Te compară constant

Dacă mai are o altă noră, cu care are o relație mai bună, nu va ezita să te compare cu ea. În discuțiile dintre voi două, o dă mereu exemplu pe cumnata ta. Argumentele ei se rezumă la „ea nu face așa”, „ea nu spune așa” etc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *