Cum îți dai seama dacă un bărbat nu vrea să se căsătorească cu tine. Principalele cinci semne care îl trădează

Poate că l-ai întâlnit pe bărbatul visurilor tale și tot ce îți mai dorești de la el este inelul și promisiunea unei vieți împreună. Totuși, unele semne îți vor arăta dacă aștepti în zadar sau nu.
Cum îți dai seama dacă un bărbat nu vrea să se căsătorească cu tine. Principalele cinci semne care îl trădează

Nu conteză de cât timp ești într-o relație. Pot fi și ani de zile, dacă el nu e pregătit pentru pasul următor, o să aștepți mult și bine să primești inelul. Dacă tu te gândești doar la nuntă și constați că el nu dă niciun semn, poate ar trebui să ai o discuție cu el. Iată cum îți dai seama dacă un bărbat nu vrea să se căsătorească cu tine. Sunt câteva semne importante care nu pot fi trecute cu vederea.

Cum îți dai seama dacă un bărbat nu vrea să se căsătorească cu tine

Sunt câteva semne clare care îți arată că aștepteți degeaba inelul. Unele comportamente ale partenerului tău vorbesc de la sine. Iată care sunt acestea.

1. Nu crede în căsătorie

Acest semnal este cu siguranță cel mai clar. Dacă ți s-a spus deja sau știi foarte bine că partenerul tău nu crede în căsătorie, este complet irațional să aștepți ca el să se răzgândească. Poate că aveți o relație sănătoasă și stabilă, dar nunta nu este în planurile lui de viață. Va fi decizia ta dacă aștepți în continuare ceva ce nu se va întâmpla niciodată.

2 Nu face planuri împreună cu tine

De la lucruri simple precum ce veți face în weekend, până la cu cine își va petrece sfârșitul anului, dacă partenerul tău nu face planuri cu tine, nu poți avea nicio garanție că te va cere în căsătorie. El vrea doar să vă întâlniți, și atât. Lipsa initenției lui de a te include în planurile sale pe termen scurt reflectă lipsa intenției lui de a se angaja față de tine în viitor, scrie panoramaweb.com.mx.

3 Nu-i place să vorbească despre viitor

Se pare că subiectele despre viitorul vostru împreună este interzis. De fiecare dată când acel cuvânt apare în conversațiile voastre, iubitul tău schimbă cursul conversației. Dacă nu îi face plăcere să se gândești la ziua de mâine și la activități pentru voi doi, este clar că nu are scopul de a se căsători cu tine în viitor.

4 Nu este ferm în acțiunile sale

Îți promite o mie de lucruri, dar până la urmă nu se întâmplă nimic. Întotdeauna se angajează la ceva și din diferite motive, planul ajunge să fie anulat. Un om care nu este capabil să rămână ferm în promisiunile sale în prezent va continua în viitor în același mod. Poate că îți promite un inel în curând, dar acțiunile lui arată că faptele vor fi diferite.

5 Nu are timp pentru tine

Eloscilează între munca lui și cercurile sociale, lăsându-te pe ultimul loc. Tu ocupi un al treilea loc în viața lui și nu este dispus să schimbe asta. Acest semn arată că oricât de mult ți-ai dori o căsătorie, dacă acum nu îți acordă timp, nu va dori să-și asume vreun angajament mai puternic față de tine.

Cel mai important lucru este să fii conștient că dacă un bărbat nu vrea să se angajeze într-o căsătorie, nu este vina ta și nu trebuie să încerci să schimbi ceva în tine pentru a-i schimba răspunsul. Sunt probleme și decizii care se iau în conformitate cu credințele și modul de creștere, nu are nimic de-a face cu tine.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.