Cum îți lărgești pantofii dacă te țin lateral. Ce trebuie să lași în ei timp de 30 de minute, trucul e genial

Truc genial din partea Adinei Buzatu
Cum îți lărgești pantofii dacă te țin lateral. Ce trebuie să lași în ei timp de 30 de minute, trucul e genial

I se poate întâmpla oricui ca atunci când își cumpere pantofi să se asigure că lungimea tălpii este corectă, dar acasă să se lovească de o mare problemă. Pantofii pot strânge și în zonele laterale. Ce e de făcut în această situație? Adina Buzatu vine cu o soluție incredibilă!

Truc foarte util de la Adina Buzatu. Cum îți lărgești pantofii dacă te țin lateral

Adina Buzatu a publicat un filmuleț în care vorbește despre această situație în care probabil s-au aflat multe persoane. Dacă este vorba despre pantofi de piele și care te strâng în lateral, există o soluție foarte simplă.

„Dacă te strâng puțin în lateral sau îți creează disconfort într-o anumită zonă, mare șmecherie, dacă sunt din piele interior și exterior, sigur există variante de care cred că ați mai auzit. cu o sticlă de apă băgată în pantofi și pusă în congelator. Ea se mărește, își mărește volumul, o sticlă de plastic, și aceasta va ajuta la lărgit. Sau sigur un calapod. Dar cea mai mai șmecherie este: pielea este hidrofilă și ea trage apă. Și atunci pui o bucată de hârtie igienică udă în fiecare dintre cei doi pantofi, lași pantofii jumătate de oră să tragă apa, după care îi încalți cu o pereche de șosete foarte groase, din acelea din burtă de vacă cum spuneam noi sau dacă nu ai din acelea, pui două, trei perechi de ciorapi, încalți pantofii și te plimbi cu ei prin casă”, a spus Adina Buzatu.

Adina Buzatu garantează că acest truc este de mare ajutor. Mare atenție, este vorba doar despre pantofii din piele, interior și exterior.

Citește și – Ingredientul banal care te scapă rapid de mirosul urât al pantofilor. Ce trebuie de fapt să pui în ei

Ce să faci dacă pantofii sunt mari

Dacă te afli în situația în care simți noii pantofi ușor mari, tot ce trebuie să faci este să folosești niște tălpi speciale pe care să le pui în interior. Astfel spațiul gol se va umple. Aceste tălpi sunt găsite în comerț pe diferite mărimi și este indicat să iei o mărime mai mare decât porți tu în general. Mai poți folosi inele de strângere. Inelele se plasează în partea din stânga și ajută la strângerea pantofului în jurul călcâiului. Astfel datorită acestor inele, călcâiul tău va sta stabil și nu va mai aluneca.

Citește și – Cum se curăță corect pantofii. Trucuri prețioase de la Adina Buzatu VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *