Cum mențin Cabral și Andreea Ibacka pasiunea în viața de cuplu: „Am încercat să ne vedem și de noi, ca indivizi” VIDEO EXCLUSIV

Andrea Ibacka: „Am avut răbdare până acum și nu ne-am scos ochii”
Cum mențin Cabral și Andreea Ibacka pasiunea în viața de cuplu: Am încercat să ne vedem și de noi, ca indivizi VIDEO EXCLUSIV

Viața de cuplu se schimbă odată cu apariția primului copil. Provocările sunt nenumărate, mai ales în primii ani de viață ai celui mic, când atenția părinților trebuie îndreptată aproape exclusiv asupra sa. Resimt acest lucru din plin și Andreea și Cabral Ibacka, părinții a doi copii minunați, o fetiță și un băiețel – Namiko ( 4 ani) și Tiago (1 an), pe care îi iubesc necondiționat. Însă cu toate acestea, cei doi reușesc să își găsească timp și pentru ei și relația lor.

Cum mențin Cabral și Andreea Ibacka pasiunea în viața de cuplu

Cabral și Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani. Cei doi prezentatori TV s-au căsătorit în 2011, iar 7 ani mai târziu au devenit pentru prima oară părinți, atunci când Andreea a adus-o pe lume pe fiica lor, Namiko.

La trei ani distanță, actrița l-a născut pe Tiago, iar provocările vieții de familie au devenit mai numeroase. Însă cu toate acestea, s-au străduit să își găsească timp și pentru ei.

„Am încercat să ne vedem și de noi, ca indivizi. Eu, de exemplu, nu am renunțat niciodată să mă îngrijesc. Primele săptămâni era o provocare să mă spăl pe cap, după care am ajuns tot timpul la manichiură, la pedichiură, la epilat. Poate și prin prisma meseriei. Nu am fost o mamă care s-a delăsat în aspectele astea.”, a spus Andreea Ibacka în cadrul ediției cu numărul 64 a emisiunii Ego Life, moderată de Dana Săvuică.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Ibacka nu și-a păstrat rochia de mireasă drept amintire. „Eu am un soț pe vechi, pe rit vechi” VIDEO EXCLUSIV

„Am bifat până acum o singură vacanță singuri și atunci eram gravidă”

Actrița recunoaște, totuși, că multe aspecte s-au schimbat în relația lor de cuplu de când au venit pe lume cei doi copii, dar consideră că acestea sunt lucruri normale ale vieții de familie.

„Sigur că s-au schimbat foarte multe din activitățile noastre împreună. Cred că am bifat până acum o singură vacanță singuri și atunci eram gravidă, de fapt. La cinema numeri pe degete de câte ori am fost. Dar încercăm, și mă gândesc că din toamnă începem colectivitatea și cu Tiago și poate că viața noastră chiar se va schimba.”, a mai spus vedeta.

Citește și: Ce face Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, la doar 4 ani: „Are așa niște vorbe de om mare”. Cum se înțelege cu fratele ei mai mic, Tiago VIDEO EXCLUSIV

„Ai senzația că bărbatul își ia niște libertăți atunci când merge la muncă”

Și dacă după venirea pe lume a lui Namiko, tensiunile în cuplu erau ceva mai frecvente, după nașterea celui de-al doilea copil, lucrurile s-au relaxat.

„Am avut răbdare până acum și nu ne-am scos ochii. Mai mult, acum, la al doilea copil, am fost mai înțelepți. Poate că la primul ne-a mai scos ochii. Sau eu lui, să zicem… Pentru că ai senzația că bărbatul își ia niște libertăți atunci când merge la muncă. El se duce la muncă pentru că este responsabilitatea și datoria lui față de familie, nu neapărat că îi face o plăcere sublimă.”, a precizat Andreea Ibacka.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *