Cum o cheamă de fapt pe Bella Santiago, în buletin. Are un nume lung, doar apropiații îl știu VIDEO EXCLUSIV

De ce a ales alt nume de scenă

Bella Santiago este o cântăreață foarte apreciată la noi. A venit în România în urmă cu câțiva ani și s-a stabilit aici, cucerind publicul cu talentul său muzical. Puțini sunt cei care știu însă care este numele său real. Artista l-a dezvăluit la Ego Life, în discuția cu Dana Săvuică.

Cum o cheamă în buletin pe Bella Santiago. De ce și-a ales alt nume de scenă

Bella Santiago a declarat la Ego Life că numele său real este mult mai mare. Din acest motiv, fiind greu de reținut și de pronunțat numele ei din buletin, a ales să i se spună Bella. Așa o știe toată lumea. În acte însă, artista are patru nume. Ultimul este cel de la actualul ei soț, român.

„Bella Santiago este numele de scenă. Numele meu adevărat este Resciebelle Barrios Santiago Grigore. Ar fi fost greu de reținut Resciebelle pentru că e lung și nu este obișnuit oamenilor. (…) Sunt din Filipine”, a spus Bella Santiago.

De când s-a mutat în România, Bella Santiago a bifat câteva concursuri unde i-a impresionat pe oameni. Este câștigătoarea X Factor 2018, finalista Românii au talent 2016 și Bravo, ai stil! sezonul 7. De asemenea, a participat și la Eurovision în anul 2019.

Bella Santiago și-a pierdut primul soț

La vârsta de 22 de ani, Bella Santiago a devenit mamă pentru prima oară. Viața ei s-a schimbat radical atunci când soțul ei a fost nevoit să plece în Afganistan. Atunci a fost ultima dată când l-a văzut. Nici până în prezent nu știe ce s-a întâmplat cu acesta.

„El e un om foarte bun. Nu (n.r. nu a păstrat legătura). Fata mea avea o lună, a venit el de la un război, lucra în armată. A stat cu noi câteva zile și apoi a zis că se întoarce după o săptămână să ne vadă. Când a plecat… Plângea în mașină, mi-a povestit mama. După o săptămână nu am auzit nimic de la el, a trecut o lună, două, trei, un an, doi ani. Am așteptat…

Nu s-a mai întors. Chiar am suferit foarte mult. Aveam 22 de ani. Noi aveam plan să ne căsătorim. Nu am putut pentru că nu s-a mai întors. Mama mi-a zis să merg mai departe, să fiu tare. Nu știm ce s-a întâmplat cu el. Până acum eu nu am mai auzit nimic de el”, a mărturisit Bella la Ego Life.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică. Aceasta se difuzează miercuri, de la ora 20:00 site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *