Cum o cheamă în buletin pe Dora, fiica celebrilor Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Actrița a refuzat să ia numele soțului VIDEO EXCLUSIV

Soția lui și-a păstrat numele

Aurelian Temișan și Monica Davidescu se bucură de un mariaj fericit, iar Dora, fiica lor, crește pe zi ce trece și le oferă numeroase clipe de bucurie. Chiar dacă actrița nu a luat numele soțului său, starul ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu a rugat-o acest lucru. Totuși, el a găsit o soluție inedită pentru micuța lui, mai exact i-a făcut o ștampilă pentru a nu trece tot numele din buletin.

Aurelian Temișan, despre fiica lui: “La 18 ani o să poată să aleagă dacă rămâne cu Davidescu, Temișan sau ambele nume”

Aurelian Temișan, prezent la lansarea unei colecții noi ce aparține de un cunoscut brand de frumusețe, eveniment pe care l-a prezentat chiar soția lui, ne-a mărturisit că i s-a părut normal faptul că partenera lui și-a păstrat numele. Totuși, el a făcut o glumă, explicând că greul a picat pe micuța lui, pe care o cheamă Dora Maria Davidescu Temișan în buletin:

“În primul rând, noi avem o căsătorie, nu o căsnicie cum au alții, care se căznesc. Îmi permit să mă joc cu acest cuvânt care dă duritate. Cum este căsnicia voastră? Nu, căsătoria noastră este foarte bună. Mă joc pentru că toți zic cu z. Monica a vrut să își păstreze numele și mi se pare normal, ea este cunoscută ca Monica Davidescu, iar numele meu este al meu. Atunci, tot greul a picat pe fetiță, care la 18 ani o să poată să aleagă dacă rămâne cu Davidescu, Temișan sau ambele nume. Deși e o femelă alpha, să vedem ce o să se întâmple când o să îi vină gândul de măritiș, dacă o să ia numele soțului sau o să rămână cu numele ei, iar copilul o să poarte 3 nume de familie! Pe ea o cheamă Dora Maria Davidescu Temișan. Poate o să se căsătorească cu un Willmark, Albert, ceva…nici nu vreau să mă gândesc, să o lăsăm să mai copilărească!”

I-a făcut ștampilă

Mai mult, Aurelian Temișan a mărturisit că a decis să îi facă o ștampilă fiicei sale pentru a nu scrie numele de fiecare dată: “I-am făcut ștampilă, ea nu scrie, doar ștampilează! Când i se zice să își scrie numele, poc, ștampilează! Tehnica ne ajută, suntem aproape în secolul 22.”

Ce spune despre soția lui

Aurelian Temișan și Monica Davidescu fac o echipă senzațională. Juratul de la “Te cunosc de undeva!” ne-a explicat că, atunci când prezintă evenimente cu actrița, aceasta este serioasă și preferă să se documenteze, în timp ce el se bazează pe improvizație: “Ea e o tipă foarte serioasă, nu ne șicanăm. Își ia rolul în serios, când avem de prezentat amândoi știu clar că trebuie să o las să se documenteze, să vină cu toată lecția învățată. Ea a avut coroniță pe cap până când a terminat școala! Eu vin și iau totul din mers. Găsim chimia care, la final, îi surprinde pe cei care ne cheamă și îi fac să ne întrebe: “Voi ați repetat mult acasă, nu?”. Da, nici nu ne-am văzut! Eu sunt genul de improvizație. Nici ea nu este atât de strictă, dar nu există să nu își facă temele înainte! Eu vin și unde nu știu, îi plasez sau mă duc la public.”

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *