Momentul în care Monica Davidescu l-a amenințat pe Aurelian Temișan cu divorțul. Ce s-a întâmplat: „Am o prietenă care a asistat la chestia asta” VIDEO EXCLUSIV

Cei doi sunt căsătoriți din anul 1996

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, având împreună o frumoasă fiică, Dora Maria. Totuși, actrița ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a existat un moment în care și-a amenințat partenerul cu divorțul, explicându-i că o să se ajungă la o despărțire dacă mai recurge la un anumit gest.

Monica Davidescu, despre mariajul cu Aurelian Temișan

Aurelian Temișan a anunțat, în timpul unei emisiuni, un spectacol în care apare alături de soție, „Divorțul anului”. Totuși, rudele au înțeles totul greșit, astfel că s-au speriat la ideea unei despărțiri între cele două vedete. Monica Davidescu, care a prezentat un eveniment de lansare a unei colecții ce aparține de un brand cunoscut de frumusețe, ne-a dezvăluit ce s-a întâmplat atunci:

„Era la o emisiune, eram invitați undeva și bineînțeles că Aurelian a răspuns la întrebarea: „Ce i-ai făcut cadou Monicăi de 8 martie?”. A zis: „Un divorț!”. Bineînțeles că a fost suficient, nu s-au mai așteptat restul explicațiilor: „Vai de mine, mămică, ce ai făcut?”. Nici nu îndrăzneau să mă sune pe mine, o sunau pe sora mea. E doar un spectacol, ultima reprezentație o avem pe 8 iulie, la Brașov, la Sala Reduta.”

Citește și: Monica Davidescu, gest pe care niciun bărbat nu l-ar accepta! Ce i-a refuzat lui Aurelian Temișan, deși au una dintre cele mai frumoase relații din showbiz VIDEO EXCLUSIV

Când l-a amenințat cu divorțul

Întrebată dacă, mai în glumă, mai în serios, l-a amenințat vreodată pe partenerul său cu divorțul, Monica Davidescu și-a amintit de câteva clipe pline de haz, în care Aurelian Temișan i-a făcut o surpriză culinară mai puțin plăcută:

„Am o prietenă care a asistat la chestia asta. Aurelian a venit, la un moment dat, cu un monstru marin, un pește extrem de mare, de la cineva care pescuia. Eu acasă nu știu să feliez un pește extrem de mare, nu aveam instrumente pentru acest lucru. L-am scos în curte, am cerut ajutorul unei vecine care a venit cu o lamă mai puternică, am chemat o prietenă: „Hai aici, hai să doborâm monstrul!”.

Citește și: Ce i-a ascuns Monica Davidescu lui Aurelian Temișan în prima clipă în care s-au văzut. Au rămas împreună, chiar dacă juratul de la „Te cunosc de undeva” a aflat adevărul VIDEO EXCLUSIV

După ce am doborât monstrul și l-am făcut pachețele ca să îl împart pe la toată lumea, căci nu aș fi putut să mănânc acel pește doar în familie, i-am zis: „Fii atent! Dacă vrei să ne înțelegem bine, toate bune până la bucătărie!”. Mai gătesc eu ceva, dar nu să feliez monștri marini: „Dacă mai aduci vreodată vreun monstru așa, divorțez! Fii atent că îți spun în prezența fetelor!”.

Noi ne-am chinuit 3 ore să scoatem din peștele respectiv ceva. E dificil, asta o fac pescarii, știu ei foarte bine și probabil tocmai de asta ne alegem, o dată la 2 ani, o vacanță undeva în zona de pește. Noi mâncăm destul de mult pește și vara aceasta mergem la Gura Portiței, la Jurilovca, iar acolo sigur găsim peștele în farfurie!”

Citește și: Aurelian Temișan, despre ce s-a întâmplat în familia lui când a făcut o glumă despre divorț, în direct pe micile ecrane: “Mulți au crezut că am intrat în rândul vedetelor care asta fac!” VIDEO EXCLUSIV

Gătește pentru familia ei

Cu toate acestea, Monica Davidescu gătește cu plăcere și învață să facă diferite preparate, însă la bucatele grele preferă să îi lase pe profesioniști:

„E mai bine cu vacanțe! Era ceva ce nu puteam să fac! Nu îmi stă în fire să feliez peștii! Nu zic că nu gătesc, dar sunt lucruri care sunt peste ceea ce pot eu să fac. Atunci, îi las pe profesioniști, nu sunt chef bucătar, dar învăț!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *