Cum o cheamă pe Anna Lesko în buletin, de fapt. Foarte puțini reușesc să-i pronunțe numele

Ce scrie, de fapt, în buletinul Annei Lesko

Anna Lesko nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Originară din Ucraina, dar născută în Republica Moldova, ea a reușit să-și facă un nume în România, cucerind ușor inimile oamenilor din toată țara. Cânăreața are o carieră impresionantă, iar fanii ei au senzația că știu totul despre ea, însă nu este deloc așa. Puțini știu cum o cheamă pe vedetă în buletin. Numele său este extrem de complicat!

Care este numele real al Annei Lesko? Așa o cheamă pe vedetă în buletin

Anna Lesko are 44 de ani, dar nu își arată sub nicio formă vârsta. Ea are un trup de invidiat, un chip perfect și se numără printre cele mai dorite femei din showbizul românesc.

Totodată, Anna lesko are și o voce superbă, motiv pentru care, de-a lungul timpului, a reușit să acaparaeze multe din scenele mari din țara noastră.

În momentul de față, solista are numeroși fani în România și mulți dintre ei au impresia că o cunosc foarte bine pe favorita lor. Cu toate astea, realitatea este cu totul alta.

De fapt, puțină lume știe care este numele real al Annei Lesko. Vedeta și-a ales un nume de scenă, fiindcă cel din buletin este extrem de greu de pronunțat de către români. În acte, pe cântăreață o cheamă Anna Stepvania Lyzhcko.

Citește și Anna Lesko, de nerecunoscut. Cum arăta pe vremea când era iubita lui Irinel Columbeanu. FOTO!

Care este numele din buletin al Annei Lesko
Care este numele din buletin al Annei Lesko

La ce vârstă și-a pierdut fecioria Anna Lesko

Anna Lesko a venit în România la vârsta de 17 ani și a decis să se mute aici definitiv. De-a lungul timpului, vedeta a avut și o serie de relații controversate, dar a fost întotdeauna asumată și nu s-a ferit să dezvăluie amănunte din viața ei intimă.

“Mi-am pierdut virginitatea la 18 ani… aproape 18. Primul sărut a fost la 16 ani”, a dezvaluit îndrăgita cântăreață, conform celor de la Click.ro.

De asemenea, cântăreața a mai mărturisit că ea a fost cea care a stat deasupra partenerului ei în timpul momentului romantic.

Citește și Impresarul vedetelor Radu Groza, detalii din culisele industriei muzicale româneşti: „Andra și Delia sunt de departe cele mai bune artiste”. Ce a spus despre Anna Lesko EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *