Cum poți afla dacă iubitul tău are cont pe Tinder. Cum verifici fără să își dea seama

Tinder este una dintre cele mai folosite aplicații de întâlniri online. Vezi cum poți afla dacă și iubitul tău este activ pe Tinder.
Cum poți afla dacă iubitul tău are cont pe Tinder. Cum verifici fără să își dea seama

Trăim în era aplicațiilor online, iar acestea au devenit un pericol real pentru relații sau chiar pentru căsnicii. Infidelitatea online este tot mai des întâlnită și este percepută a fi la fel de traumatizantă ca infidelitatea reală. Iată cum poți afla dacă iubitul tău are cont pe Tinder.

Tinder este una dintre aplicațiile de întâlniri online cel mai des utilizată, care se bucură de o mare popularitate. Însă aceasta nu este folosită doar de cei fără parteneri, ci și de cei aflați deja într-o relație. Folosirea Tinder poate deveni oarecum ca o dependență fără a merge neapărat la întâlniri. Cu toate acestea, când ești într-o relație dedicată, nu există scuze pentru a răsfoi profiluri pe Tinder. Este totuși acceptabil să te întâlnești deja cu cineva în mod constant și să fii totodată activ pe această aplicație?

Cum poţi afla dacă iubitul tău are cont pe Tinder

Iată cum poți afla dacă iubitul tău are cont pe Tinder

Este, într-adevăr, foarte simplu. Pentru a afla, trebuie să îți faci un cont. Descarcă aplicația, dar alege o fotografie fără față, eventual  poate fi o poză mai sexy, care dezvăluie doar corpul. Completează descrierea cu gusturile partenerului tău. Limitează căutarea la 5 kilometri, setează limita de vârstă ținând cont de vârsta lui, apoi începe căutarea. Dacă partenerul tău este activ pe această aplicație, este foarte posibil ca profilul lui să îți apară destul de repede. Cum să știi dacă iubitul tău se află într-o aplicație de întâlniri?

Încearcă să îl contactezi

Odată ce ți-ai făcut cont pe Tinder, este foarte ușor să găsești și profilul iubitului tău. Dacă îți apare în propunerile de căutări, este foarte simplu să îl contactezi. Dă like fotografiei, iar dacă lui îi va plăcea profilul tău o sa aveți „Match!” (Potrivire!). Acest lucru elimină orice îndoială. Înseamnă nu doar că el este activ pe Tiner, dar și că puteți vorbi. Trimite-i un mesaj, dacă nu cumva îți scrie el înainte și vezi unde poate duce conversația. Dacă își dorește să mai cunoască pe altcineva sau este pe Tinder, dar nu folosește contul.

Și-a schimbat recent fotografia de profil

Odată ce i-ai găsit profilul, dar nu vrei deocamdată să-l contactezi, poți să observi dacă este activ. Dacă și-a actualizat fotografia sau a schimbat-o, atunci a fost activ pe cont. Când ai cel puțin două fotografii pe Tinder, aplicația va schimba fotografiile ținând cont care dintre ele primește cele mai bune rezultate.

Cum poți afla dacă iubitul tău are cont pe Tinder. Stă foarte mult timp pe telefon în anumite zile

Observi că iubitul tău petrece foarte mult timp pe telefon, în special vinerea și sâmbăta. Conform studiilor, acestea sunt zilele cu cea mai mare utilizare a acestei aplicații. De asemenea, cea mai mare activitate este după ora 23:00. Acest tip de interacțiune pe Tinder poate face la fel de mult rău ca și infidelitatea reală. Interacțiunea cu alte persoane îndepărtează atenția emoțională sau fizică de la relație. Pe de altă parte, dacă nu mai ai încredere în partenerul tău, poate fi dureros. Dar ar trebui să iei în considerare și despărțirea. Cele mai mari dovezi de iubire sunt loialitatea și interesul acordate propriei relații.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
4 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *