Cum poți să descoperi cine te sună cu număr necunoscut. Metoda simplă

Scris de: Dana Cazacu

18 Aug. 2022

Cum poți să descoperi cine te sună cu număr necunoscut. Metoda simplă

Cu siguranță, mulți dintre noi stăm pe gânduri atunci când ne apelează cineva cu număr necunoscut. De cele mai multe ori nu știm dacă să răspundem sau nu. Ei bine, deși poate părea imposibil, există câteva metode prin care poți să afli identitatea celor care te în acest mod. Iată cu poți să descoperi cine te sună cu număr necunoscut.

Cum descoperi cine te sună cu număr necunoscut

După cum bine știm, poate fi extrem de stresant atunci când suntem apelați de numere pe care nu le avem trecute în agenda telefonului. Cel mai probabil, toți posesorii de telefoane mobile au trecut printr-o astfel de situație. Dacă și tu te numeri printre aceștia, iată cum poți să afli cine te sună cu număr necunoscut.

Apelează operatorul de telefonie

Pentru a afla cine te sună cu număr ascuns, poți să apelezi operatorul tău de telefonie mobilă. De cele mai multe ori, furnizorii acestor servicii pot deține informații despre cel care te sună cu număr ascuns, printre care și numărul de telefon al persoanei respective. Așadar, după ce ai aflat numărul de telefon, îl poți bloca foarte ușor.

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut cu ajutorul aplicațiilor

De asemenea, poți descoperi cine te sună cu număr necunoscut și cu ajutorul unor aplicații compatibile cu telefonul tău mobil. Una dintre acestea este TrapCall, aplicație disponibilă atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cât și pentru cele cu iOS.

Așadar, cu aplicația menționată poți să afli cine te sună cu număr ascuns, dar și să blochezi apelurile de tip SPAM. Însă, după cum spuneam, această nu este singura aplicație de acest gen.

Foarte utilă în acest sens este și aplicația Truecaller. În ultima vreme, această aplicație a devenit foarte utilizată, fiind descărcată de peste 250 de milioane de utilizatori din lumea întreagă. Dacă îți instalezi Truecaller vei avea posibilitatea de a identifica apelurile celor care te sună cu număr necunoscut, iar ulterior îi vei putea bloca. În plus, aplicația despre care vorbim are și funcția de chat.

Cum poți să afli cine te sună cu număr necunoscut
Cum poți afla cine te sună cu număr ascuns

Cum poți bloca numerele necunoscute din setările telefonului mobil

Din fericire, telefoanele mobile au la setări opțiunea de a bloca numerele necunoscute. De exemplu, telefoanele cu iOS pot bloca automat numerele care nu există în agendă. Nu trebuie decât să intri la setări și să accesezi apoi secțiunea „Silence Unknown Callers”. După ce ai intrat aici, trebui doar să activezi această funcție.

La fel de simplu poți bloca apelurile anonime și de pe telefoanele cu sistem de operare Android. Ca și în cazul de mai sus, trebuie să intri în setările telefonului și să activezi funcția „Blochează apeluri anonime”.

Noi sperăm că aceste informații îți vor fi de folos, acum că ai aflat cum poți să descoperi cine te sună cu număr ascuns, dar și cum să blochezi persoanele rău intenționate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.3 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *