Cum poți să obții pomeți sculptați ca ai lui Kate Moss. Trucul banal de conturare

Iată cum te poți machiaj în stilul lui Kate Moss pentru a obține pomeți sculptați.
Cum poți să obții pomeți sculptați ca ai lui Kate Moss. Trucul banal de conturare

Cum poți să obții pomeți sculptați ca ai lui Kate Moss. Visezi la pomeți expresivi, ca ai celebrului fotomodel? Atunci trebuie să știi cum să folosești o tehnică ingenioasă de machiaj.

Kate Moss, una dintre cele mai bine plătite modele din anii 1990, Kate Moss, stăpânește de mult acest truc. Pomeții sunt una dintre părțile cele mai expresive ale feței lui Kate. Modelul a învățat să sublinieze zonă a feței cu ajutorul machiajului. Astfel, modelul a învățat de la make-up artiști celebrii cum să se machieze astfel încât pomeții ei să arate și mai ascuțiți, iar fața să pară mai sculptată.

Cum poți să obții pomeți sculptați ca ai lui Kate Moss

Nu este o tehnică de conturare dificilă și oricine se poate descurca cu acest machiaj. Transformarea nu va dura mai mult de 2 minute. Pentru a evidenția pomeții feței în stilul lui Kate Moss, ai nevoie de o cremă bronzantă și de o pensulă de blending de calitate.

Cum poți să obții pomeți sculptați ca ai lui Kate Moss

Și acum iată ce ai de făcut pentru a sculpta pomeții feței. Trucul banal de conturare.

  • Aplică produsele obișnuite de machiaj pe față: fondul de ten, corectorul, rimel, fard de obraz, iluminator si orice altceva folosesti de obicei.
  • Apoi este necesar să faci o corectură ușoară. Aplică un bronzant cremos exact sub mărul obrajilor. Vei avea nevoie de un bronzer închis, aplicat într-o linie mică, dar suficient de proeminentă.
  • Ia o pensulă pentru umbre și întinde ușor produsul pe piele, urmând linia pomeților.

Obține efect de lifting într-un minut

Acest sfat de machiaj este potrivit și pentru femeile cu vârsta de peste 30 de ani.

Ca să obții efectul scontat, trebuie să întuneci puțin zona de sub mijlocul obrajilor. Astfel, datorită contrastului de culoare, pomeții vor părea mai sculptați. Poți chiar să amesteci bronzerul cu degetele. Va fi puțin mai incomod, dar efectul va fi mai natural. Folosește acest truc și fața ta va deveni instantaneu mai subțire vizual, fără diete sau detoxifiere.

Alt truc oferit de un make-up artist celebru

Make-up artistul Ali Martin a oferit un truc pentru tehnica de contur în stilul lui Kate Moss pe canalul ei de TikTok. Aceasta a folosit o pudră bronzantă  doar pe adânciturile obrajilor și a amestecat produsul cu degetele, în sus.

Aceasta a spus că bronzer-ul trebuie aplicat în vârful obrajilor pentru a intensifica zâmbetul. Acest punct oferă rezultatul dorit, pomeți sculptați cu efect natural.

Potrivit lui Martin, folosește acest truc de machiaj pentru clientele ei de ani de zile. Efectul general dă impresia de gropițe false, în timp ce creează un accent sub pomeți, ridicându-i în sus.

Citește și cum obţii efectul de piele glow. Face furori în 2022. Trucuri pentru un machiaj perfect

sursă foto: instagram.com

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.