Cum obţii efectul de piele glow. Face furori în 2022. Trucuri pentru un machiaj perfect

Iată cum obţii efectul de piele glow în câțiva pași simpli. Principalele trucuri pentru un machiaj luminos, care este în tendințele 2022.
Cum obţii efectul de piele glow. Face furori în 2022. Trucuri pentru un machiaj perfect

Cum obţii efectul de piele glow, o piele luminoasă, cu un finisaj proaspăt, de lungă durată fără să urmezi tratamente costisitoare. Acest trend de frumusețe face furori în 2022.

Dacă în alte sezoane, texturile mate erau la mare căutare în materie de beauty, iată că tendințele s-au schimbat. Se pune accent pe luminozitate, pentru un ten catifelat cu aspect natural. Cei mai celebrii make-up artiști transmit că în 2022 ar trebui să renunțăm la finisajele mate, deoarece trendul este evidențierea pielii prin texturi luminoase.

Iată care sunt principalele trucuri de beauty pentru o piele glow:

Hidratarea

Pentru a obține efectul de strălucire și de prospețime pe față, hidratarea este esențială. Aspectul unui ten sănătos, fără a fi nevoie de alte artificii, se realizează de la exterior către interior. De aceea, utilizarea unei creme perfect hidratante este un pas esențial. De asemenea, odihna este la fel de importantă. Lipsa somnului se poate vedea ușor pe chipul nostru, așa că minim opt ore de somn sunt absolut necesare, plus o alimentație adecvată.

Rezultatele nu se pot vedea instantaneu, ci necesită o doză mare de perseverență pentru ca acestea să fie observate. Pentru o piele luminoasă, cu efect de strălucire, este recomandată utilizarea unei creme hidratante pe bază de apă. Ar trebui evitată orice textură grasă, care este greu absorbită de piele.

Cum obţii efectul de piele glow

Demachierea

Fără îndoială, una dintre condițiile fundamentale pentru a obține o piele strălucitoare este demachierea. Oricât ai fi de obosită, menține o rutină sănătoasă de îngrijire a pielii. Luminozitatea dorită provine din interiorul pielii, de aceea, trebuie să fie pregătită corect înainte de a începe machiajul. Specialiștii în frumusețe spun că trebuie să acordăm o atenție deosebită demachierii. „Este unul dintre cei mai importanți pași preliminari. Pentru a ajuta toate produsele de tratament pe care le aplicăm ulterior să aibă efect, pielea trebuie să fie curată.”, afirmă makeup artist-ul Monica Garcia. Odată ce tenul este perfect curat, atunci pot să fie aplicate alte produse de îngrijire: ser și o cremă hidratantă de îngrijire.

Baze de machiaj fluide

Baza de machiaj aleasă are de asemenea un rol major în aspectul tenului. Daca ești în cautarea unui finisaj natural si luminos, evită produsele de machiaj care au un finisaj mat sau promit o acoperire prea mare. Cele mai bune sunt bazele de machiaj fluide, cât mai lejere, aproape transparente. Dacă pe lângă faptul că sunt ușoare, oferă un plus de luminozitate, atunci cu atât mai bine. Testează mai multe tipuri de fond de ten, până vei ajunge la acela care oferă un finisaj natural. Cele mai potrivite astfel de produse sunt acele fonduri de ten care au un conținut ridicat de apă în formula lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *