Cum reușește Alexandra Stan să dea imediat jos kilogramele luate în vacanță. ”Nu îndemn pe nimeni să facă asta” VIDEO EXCLUSIV

Cum se menține în formă Alexandra Stan

Alexandra Stan are o siluetă de indiviat, însă face eforturi pentru a arăta așa. Asta pentru că artista se declară gurmandă și recunoaște că de-a lungul timpului rare au fost momentele când s-a abținut de la ceva gândindu-se că i-ar putea afecta silueta. Alexandra Stan a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că reușește însă ca aparițiile ei să fie fără cusur după ce intră la o dietă drastică, pe care niciun nutriționist nu o recomandă și pe care nici ea, la rândul ei, nu o dă ca exemplu.

Alexandra Stan, secretul siluetei de invidiat

De-a lungul timpului, Alexandra Stan a avut fluctuații de greutate, asta și pentru că în ultimii ani a călătorit mult, s-a bucurat de mâncărurile tradiționale ale diferitelor zone și de multe ori a rărit orele de sport.

Cu toate acestea, de fiecare dată artista reușea să revină la o siluetă perfectă. Proaspăt întoarsă din Insulele Canare și de la Ibiza, Alexandra Stan mărturisește că tot mai bine este la Constanța, în sânul familiei și cu mâncarea mamei sale.

”Am stat și acasă, la Constanța, că a fost ziua mea, dar să știi că nu sunt bronzată așa de tare la mare pentru că a fost înorat. Am fost în Insulele Canare, am avut acolo concert, și m-am bronzat acolo.

Oriunde aș merge, cu siguranță acasă este la Constanța. Pentru mine, Constanța este și o să rămână mereu, locul de unde îmi iau cea mai multă energie, locul de unde mă încarc întotdeauna. Nu are cum să se compare cu nimic. Chiar și când vin dintr-o vacanță.

De exemplu am fost în Ibiza înainte să merg în Constanța și am stat o săptămână acolo cu mare, soare, petreceri, distracție, relaxa, nu am avut nicio treabă acolo, tot în Constanța m-am încarcat”, povestit Alexandra pentru EGO.ro, completând că a luat ceva kilograme în plus, dar că nu s-a panicat pentru că știa că metoda pe care o adoptă de ceva vreme va da rezultate.

”Când am fost în Canare chiar am mâncat mult și mă îngrășasem așa la mâini, la picioare. De când am revenit în țară am avut vreo două zile în care am mâncat super puțin, adică aseară am mâncat o salată, doar o salată, iar astăzi nu am mâncat nimic. Nu mai fac rău când îmi este foame. M-am obișnuit”.

Cu alte cuvinte, artista alege să se înfometeze, lucru care dă randament în cazul ei, asta pentru că nu stă prea multe zile fără hrană, însă este o dietă pe care nu o recomandă celod in jurul ei.

”Eu pot să mă motivez. Dacă știu că am treabă, am de filmat sau ceva, vreo 3-4 zile nu mănânc. Țin fasting și mănânc foarte puțin. Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta, dar ca să dau surplusul ăla, supun corpul la un stres mai mare și apoi treptat încep și introduc așa o masă, două. Dar tot țin fasting, adică fastingul este lege la mine. Lege”.

Citește și Pactul cu care Alexandra Stan și-a șocat fanii. De ce vrea să rămână singură timp de doi ani: „Îmi iau o pauză de la toate relațiile sentimentale” VIDEO EXCLUSIV!

”Mi-a fost greu să mă opresc din a mai adopta”

Pe lângă dietă, pentru Alexandra Stan contează foarte mult și starea de spirit. Doar acasă, la Constanța, reușește să-și încarce bateriile și să fie îm perfectă armonie trup și suflet, dar și în compania pisicii sale, Miau.

”Am venit obosită din vacanță, dar m-am dus acasă, am stat frumos la mine în apartamentul meu. Acolo mă relaxez eu cel mai mult. Acolo mă așteaptă și pisica mea, Miau.

E ca și copilul meu. Când plec câteva zile, dacă plec o săptămână, o las la un hotel. Am două prietene aici în București care au un hotel de animale și sunt vecine cu mine așa că o duc frumos la ele.

Dar când plec o zi, două, o las acasă că nu face nimic. O las în apartament”, a povestit Alexandra Stan pentru EGO.ro, completând că în ultima vreme s-a oprit în a mai aduce acasă animalele fără adăpost pe care le întâlnea în cale, iar asta pentru că a conștientizat că fizic nu se poate ocupa de toți prietenii ei patrupezi.

”Mi-a fost greu să mă opresc din a mai adopta, dar am fost cumva obligată să fac asta pentru că mi-am dat seama că un animal este o responsabilitate și nu ai ce să faci. Adică trebuie să ai foarte mare grijă de un animal.

Tu zici că adopți și că este ok dacă sunt mai mulți. Dar nu este chiar așa. Ele suferă, nu se adaptează așa repede cu oricine, au personalitate, nu mănâncă orice. E greu. Așa că am zis că mai bine unul și bun”.

Citește și Cuplu surpriză în showbizul românesc! Bărbatul celebru cu care a fost surprinsă Alexandra Stan. Nu s-ar fi așteptat nimeni!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *