Cum reușește Loredana Groza să arate mereu impecabil. „Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă”

Scris de: Dana Cazacu

29 Oct. 2022

Cu siguranță, multe dintre reprezentatele sexului frumos din țara noastră se întreabă cum reușește Loredana Groza să arate mereu impecabil. În cadrul unui interviu pentru impact.ro, cântăreața a dezvăluit secretul. Conform spuselor vedetei, operațiile estetice sunt inutile, dacă nu ținem cont și de alte aspecte.

Cum reușește Loredana Groza să arate mereu impecabil

În acest sezon estival, Loredana Groza a a adăugat la colecția sa de trofee și premiul de popularitate. Considerată una dintre cele mai bune voci feminine din țara noastră, artista a dezvăluit într-un interviu pentru impact.ro cum reușește să arate mereu impecabil.

Totodată, celebra cântăreața autohtonă a mărturisit că nu merge prea des la cosmetică și că nu are obiceiul de a pierde nopțile. Loredana este de părere că „nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă” și că orice intervenție estetică este inutilă dacă nu avem grijă și de alte aspecte. În schimb, artista face mult sport.

„Nu merg des la cosmetică, nu-m permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncații cu banii pe geam fetelor, domnilor…

Am un program de viață extrem de strict, disciplină, sunt ca un sportiv de performanță, nu-mi pierd nopțile. Doar atunci când am câteva zile de vacanță, atunci îmi permit să mă abat de la el. Dar vacanță, din păcate nu am când să iau, dar din fericire am mult de lucru și asta mă bucură. Nu am răgaz să plec nicăieri”, a spus Loredana Groza pentru Impact.ro.

Cum reușește Loredana Groza să arate mereu impecabil
Cum reușește Loredana Groza să arate mereu impecabil

Care este rețeta succesului, potrivit Loredanei Groza

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Loredana Groza a mărturisit că încearcă să își cheltuiască timpul eficient, astfel încât să se poată ocupa atât de familia sa, cât și de carieră. Vedeta susține că, indiferent de efortul pe care îl depune, este întotdeauna prezentă unde este chemată și dorită.

Pentru a reuși să facă toate aceste lucruri, Loredana duce o viață disciplinată. Potrivit spuselor sale, pentru a te menține în formă trebuie să fii un om pozitiv, să nu gândești orice și să faci toate lucrurile cu pasiune.

„Să nu mănânci orice, să nu gândești orice, să fii un om bun, pozitiv, să faci cu pasiune orice, și dacă mănânci, faci dragoste sau gătești. Orice lucru dacă-l faci cu pasiune, îți iese perfect”, a adăugat vedeta.

În luna iulie a anului curent, Loredana Groza a câștigat premiul de popularitate. Artista s-a numărat printre laureații Galei Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală” a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *