Cum reușește Pepe să se împartă între filmări și familie. Recunoaște că mezinul său îl ține în priză: „Un puiuț așa drag și energic te ține activ” VIDEO EXCLUSIV

”I-am făcut o declarație de dragoste, iar el mi-a răspuns că DA”

Pepe și-a dorit enorm să aibă și un fiu, iar acest vis i-a fost îndeplinit de actuala parteneră de viață, Yasmine Ody. Solistul mai are două fiice, Maria și Rosa, însă recunoaște că își retrăiește tinerețea alături de Pepe Jr, mezinul familiei. Prezentatorul emisiunii ”Te cunosc de undeva” a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nimic nu mai contează în momentul în care este înconjurat de copiii lui și că, indiferent de cât de obosit ar fi, atunci când îi apar în cale uită de toți și de toate.

”E și el Pepe ăla mic”

Pepe și-a dorit mereu o familie numeroasă și a avut grijă să pună familia pe primul plan, chiar și înaintea muzicii, marea lui dragoste. Chiar dacă nu i-a reușit pe deplin în trecut, dat fiind faptul că a trecut prin două divorțuri, trăgând însă linie, artistul se declară mai mult decât mulțumit de ceea ce se întâmplă cu viața lui în momentul de față. Asta nu înseamnă însă că nu trebuie să muncească pentru toate clipele frumoase de care are parte. Pepe mărturisește însă că uită de tot ce înseamnă oboseală atunci când copiii lui îl strigă.

”Sunt foarte bine. Azi noapte am ajuns acasă în jurul orei 1, 1 și jumătate probabil, am mai stat puțin și am adormit în jur de 2, iar pe la 2 și jumătate s-a trezit și am stat puțin cu el. Deci pe la 3 am readormit și la 7 am primit un picior direct în ochi și m-am trezit. Nu știu când l-a adus mami în pat. Cred că pe undeva la 6 și jumătate l-a luat din camera lui că se trezise iar. El s-a obișnuit așa cumva, aproape de 6 și jumătate să se trezească și mai trage puțin de el mami și îl aduce în pat cu noi. Mai adoarme așa jumătate de oră până mă ia pe mine în primire. Și mie îmi place”, ne-a povestit artistul despre cum decurge viața lui de când a reînceput filmările pentru show-ul ”Te cunosc de undeva”.

Citește și: Imagine nemaivăzută cu Pepe și soția sa de acum 20 de ani. La acea vreme Yasmine era fana artistului, cum s-au pozat împreună

Pepe și Yasmine au decis încă de la început ca micuțul să nu doarmă în aceeași cameră cu ei, însă despărțirea de el durează doar câteva ore căci, de dimineață, Juniorul aterizează întotdeauna în patul lui Pepe.

”În timp ce îi dădeam să mănânce, pe la 2 și jumătate, i-am făcut o declarație de dragoste și i-am zis că-l iubesc, iar el mi-a răspuns că DA, dar dormea. E perioada în care spune DA la orice. E șmecher tare. Obține tot ce vrea. Are și el dreptate până la urmă. E și el Pepe ăla mic. Cel mic mă ține în priză ce-i drept, este normal. Un puiuț așa drag și energic te ține activ”, a mai completat amuzat artistul.

Pepe își ia energia de care are nevoie de la cei trei copii ai lui

Chiar dacă nu mai este la 20 de ani și fiecare oră nedormită se resimte pe corpul lui, Pepe mărturisește că atunci când Maria, Rosa ori Pepe JR apar în preajmă, reușește să-și încarce bateriile cu energia de la ei.

”Mie îmi place tot ce fac. Adică nu am obosit nici să cânt, n-am obosit nici să conduc sute poate chiar mii de kilometri pe săptămână, și nu glumesc, nu am obosit să stau acasă și să fie gălăgie în permanență cu trei copii și mai ales cu Pepe care este mai mic și nu înțelege, face doar ce vrea că este vârsta. Îmi place tot ceea ce fac”, a mai completat prezentatorul emisiunii ”Te cunosc de undeva”

Citește și: Pepe trage din greu, ca să le facă zestre fiicelor, iar fiului său un botez princiar. Ce tarif are la un concert: ”E foarte bine cotat”. Exclusiv

Nu este obosit și reușește să se împărtă între proiectele profesionale și viața de tătic, însă recunoaște că nu prea mai are loc în agendă de prea multe activități, cum ar fi apariția în vreun film sau serial. Nu spune că nu și-ar dori, ci că ar trebui să facă niște compromisuri pentru a merge și în această zonă.

”N-am nimic în plan. Dacă apare ceva și am timp și îmi place, poate că da. La castinguri nu merg. Ce castinguri? Eu nu mai am timp să ajung la treburile mele. Sărim peste casting dacă este  nevoie de un rol de jucat. N-am timp să mă duc la castinguri”, a declaratat râzând artistul.

Cât despre partea de lungmetraje, Pepe a declarat că a acceptat să joace și gratis în filmul lui Liviu Vârciu, însă doar la asta se rezumă ajutorul său. Nu ar investi în industria cinematografică sau în filmele lui Liviu Vârciu, asta pentru că de-a lungul vieții a învățat să nu amestece prietenia cu afacerile.

”Nu sunt scump. Am filmat gratis la Vârciu în film data trecută. Măcar să mai facă alt film. Doamne ajută să mai existe fonduri, să se întâmple. El toată viața a strâns bani. Și acum are o pușculiță mică. Nu mulțumesc, investitor nu vreau să fiu. Nu confundăm prietenia cu afacerile”, a mai completat Pepe pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *