Cum reuşeşte Valentina Pelinel să menţină pasiunea în cuplu: „La asta nu renunţăm”. Dezvăluiri şi despre al patrulea copil cu Cristi Borcea EXCLUSIV

Valentina Pelinel ne-a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite. Ce face vedeta pentru a menţine pasiunea în cuplu.

De cele mai multe ori, atunci când într-o familie apar copiii, toată atenția părinților se îndreaptă asupra lor și aproape că uită unul de celălalt. Nu este și cazul Valentinei Pelinei și al lui Cristi Borcea care, deși au în casă trei copii mici, nu concep să nu aibă timp suficient și pentru ei doi, ca soț și soție.

”La mine nu renunț niciodată”

În ultima vreme, Valentina Pelinel a ieșit tot mai rar la evenimentele mondene, preferând să se dedice în exclusivitate celor trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea, Milan și gemenele Rania și Indira, de 6 și respectiv 3 ani. Chiar dacă trăiește cea mai fericită perioadă a vieții sale și copiii o împlinesc, soția lui Cristi Borcea mărturisește că a învățat că nu trebuie să se concentreze doar pe creșterea și pe educația micuților, ci să aibă timp și pentru ea, dar mai ales timp pe care să-l petreacă doar cu soțul ei.

„Foarte sincer îți spun, da, am ajutor. Nu ai cum fără. Am ajutor pentru că, altfel, cum aș putea? Mai vreau și eu să ies din casă, să mă aranjez, să fac sport. La mine nu renunț niciodată. E important să am timpul meu pentru mine, timpul meu doar eu cu soțul meu, la asta nu renunțăm”, a povestit Valentina Pelinel pentru EGO.ro.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel
Cristi Borcea și Valentina Pelinel

„Nu mai vrem alți copii”

Valentina ține foarte mult și la momentele ei cu Cristi. Prin urmare, nu-și iau mereu cu ei copiii în vacanțe:

„La baie nu închid ușa, poate la cameră. Glumesc. Să știi că sunt destul de cuminți. Nu avem situații din astea în care să ajungem în punctul în care să nu mai vrem să-i auzim. Să știi că este și o chestie de obișnuință la copii, iar ai mei s-au obișnuit.

Știu când e timpul lor să stea cu noi, știu când avem treaba noastră împreună, eu cu soțul meu, sau când plecăm. Mai cârăie ei, ca orice copil, dar i-am obișnuit cu un program”, ne-a mai povestit Valentina, completând că ea și omul de afaceri Cristi Borcea se simt foarte bine în această formulă și nu au în plan să mărească familia.

„I-am învățat să nu îi luăm mereu cu noi în vacanțe. Ne place să-i luăm și pe ei, ne e dor când plecăm fără ei, dar trebuie să avem timp și pentru noi doi. Nu mai vrem alți copii. Cred că suntem bine, zic. Avem destui”, a mai declarat amuzată soția lui Cristi Borcea pentru EGO.ro.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel
Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Vor petrece Paștele în familie

Cu toate că soțul Valentinei Pelinel nu este la prima căsătorie, iar Milan, Rania și Indira nu sunt singurii lui moștenitori, acesta nu a făcut niciodată diferențe între ceilalți copii, astfel încât, de-a lungul timpului, în cele mai importante zile au fost împreună. Anul acesta se pare însă că nu vor mai respecta tradiția, iar de Paște nu se vor întâlni din nou cu toți copiii.

„Paștele o să-l facem în familie. Nu plecăm nicăieri. Am tot dezbătut dacă să plecăm sau să nu plecăm, după care ne-am dat seama că suntem cu mulți copii mici și asta presupune și multe bagaje, logistică și am zis să stăm acasă”, a mai povestit Pelinel.

Ea mai susține că anul acesta va mai bifa o exclusivitate, și anume că a reușit să fie mai cumpătată, atunci când vine vorba de cumpărat jucării pentru copii.

„Anul acesta am reușit să le iau doar o jucărie. Pentru că de obicei le iau mult mai multe. Îmi e greu să mă abțin, pentru că mie îmi plac, care noi nu am avut așa multe și îmi dau seama că de fapt eu sunt problema și cumpăr prea multe, nu că vor ei neapărat. Mi-am dat seama că nu mai avem loc de ele. Am mai dat din ele, dar de data aceasta mi-am propus și le-am luat o singură jucărie”, a declarat râzând soția lui Cristi Borcea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *