Cum reușește Vladimir Drăghia să gestioneze relația dintre fiicele lui, între care există o diferență de 5 ani: „Într-adevăr sunt tot felul de încercări” VIDEO EXCLUSIV

”Dacă vrei să te bucuri de ei, trebuie să fii dispus să și 'muncești' cu ei”

Vladimir Drăghia și-a dorit mereu să fie tată, așa că în momentul în care visul i s-a îndeplinit a avut grijă să se implice din toate punctele de vedere în creșterea și educația fiicelor sale. Actorul din serialul Clanul a recunoscut în exclusivitate pentru EGO.ro că este genul de părinte care nu are nici cea mai mică problemă să rămână singur acasă cu fiicele lui, Zora și Alegra, deși sunt la vârsta la care au nevoie de o foarte mare atenție.

”Pentru a avea grijă de Zora petrecem timp nu doar împreună, ci și separat”

Vladimir Drăghia a început anul 2024 în sala de operații, însă din fericire intervenția suferită nu a fost una grea. Actorul a fost operat pentru deviație de sept, iar recuperarea a făcut-o acasă, alături de fiicele și soția lui, Alice Cavaleru.

”După cum vedeți sunt viu. Sunt relativ bine. Am avut o intervenție chirugicală, dar e mult spus. A fost o deviație de sept, face oricine, adică nu este ceva wow. Dar a fost destul de greu. (nr. râde). Dacă tot putem să ne plângem, parcă nu a fost atât de ușor. Glumesc. A fost ușor, chiar mi-am revenit imediat. Pentru cine vrea să-și facă chiar recomand, pentru că deși este greu o săptămână, două, după aceea o să fie mult mai bine. Eu deja am început să mă simt mai bine cu respirația”, ne-a declarat amuzat Vladimir Drăghia.

Citește și: Cum reușește Vladimir Drăghia să fie o persoană foarte degajată: „Nu mă interesează dacă se scumpesc gazele. Dacă nu o să am bani, nu o să le plătesc” EXCLUSIV

Dat fiind faptul că intervenția nu a fost una dificilă, iar recuperarea ușoară, Drăghia a revenit imediat în sânul familiei, mai ales că soția lui avea nevoie de ajutor în creșterea micuțelor. Actorul mărturisește că deși nu a avut nevoie de ajutor s-a lăsat răsfățat de fetele lui, în mod special de Zora, fiica cea mare.

”Cu masajul recunosc, sunt o victimă. Adică aș face orice pentru niște masaj. Promit că fac și eu. Pe Zora am reușit să o conving să-mi facă, cumva am făcut un sistem din ăsta de îndatorare și pentru tot ce primește de la mine trebuie să-mi facă masaj. Pariuri pe care, la fel, le pierde și trebuie să le plătească în masaj că altfel nu are ce să dea. Dar cam atât. Când ești singurul bărbat dintr-o familie cu foarte multe fete, mă rog sunt trei fete, trebuie să fii ăla puternic și poți să duci greu. În niciun caz nu m-aș victimiza și aș evita să zic că am nevoie de ajutor, mai ales dacă nu aș avea. Dimpotrivă, de cele mai multe ori încerc eu să par mai puternic și cred că și devii mai puternic când chiar îți faci treaba”, a mai completat actorul.

Vladimir Drăghia încearcă să petreacă cât mai mult timp cu copiii lui

Conștient de faptul că între Zora și Alegra este o diferență de 5 ani și că este posibil ca fiica cea mare să simtă o oarecare gelozie în momentul în care cea mică a venit în sânul familiei, Vladimir Drăghia și-a luat măsuri pentru a o face să înțeleagă că acum famillia lor este alta.

”Zora a avut și are porniri, dar lucrăm la asta și zic eu că au o relație bună. Dar suntem abia la început. N-avem de unde să știm cum o să evolueze treaba asta, dar repet chiar luăm îndeaproape. Avem tot felul de discuții, chiar filozofice în care i se explică Zorei că nimic nu este al ei și să nu aibă impresia că împarte ceva, că nu are din ce să împartă, că nu este al ei, că este al nostru, al tuturor și că prin bunăvoința noastră le poate folosi. Vorbim acum despre jucării, în speță. În mare este o bucurie. Într-adevăr sunt tot felul de încercări, dar puse în balanță, clar bucuriile sunt mult mai importante. Până acum. Suntem deschiși, ne așteptăm tot timpul să  se întâmple ceva, motiv pentru care suntem foarte atenți și imediat ce sesizăm că se întâmplă ceva, luăm măsuri. E o muncă constantă, dar eu zic că merită depusă”, ne-a declarat actorul.

De aceea, în momentul de față, profitând de faptul că Alegra abia a împlinit un an, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru încearcă să petreacă mai mult timp cu Zora și să o pregătească pentru etapele următoare.

”În momentul ăsta, Alegra, fiica noastră mai mică, are un an și puțin. Nici măcar nu apucă să conștientizeze. Mai avem până să împărțim egal lucrurile. Momentan, recunosc că profităm de faptul că Alegra este mai puțin conștientă și că nu suferă de prea multă atenție dată Zorei și folosim acea atenție pentru Zora, urmând să vedem care va fi următoarea etapă. Dar, da, tocmai pentru a avea grijă de Zora petrecem timp nu doar împreună, ci și separat cu Zora ca să nu simtă că ne împarte. Sau cel puțin trecerea asta să nu fie atât de bruscă pentru că un copil care până la 5 ani s-a bucurat exclusiv de dragostea noastră, adică exclusiv ea, acum trebuie să ne împartă cu încă un suflet, și nu doar pe noi, ci și tot crede ea că are. Motiv pentru care încercăm să fim foarte atenți la ea, la ce îi oferim, la câtă dragoste și timp îi oferim”, a mai spus Drăghia.

Citește și: Soția lui Vladimir Drăghia, în teniși la botezul mezinei Alegra. Primele imagini de la eveniment, unde a avut loc petrecerea

Chiar și în aceste condiții, Vladimir Drăghia se gândește și la sănătatea psihică a soției sale, care evident petrece mai mult timp cu cele mici, așa că, din când în când, îi dă o pauză de câteva ore în care ea să poată merge să se vadă cu prietenele sau chiar să iasă singură pe la evenimente mondene.

”Sunt niște copii, nu sunt teroriști. Adică și dacă ești obișnuit să stai cu ei, să te implici, adică dacă vrei să te bucuri de ei, trebuie să fii dispus să și muncești cu ei. Atunci cum să nu stai cu ei. Trebuie să înțelegi că și asta este o bucurie. Uneori te enervează, uneori nu știi cum să te împarți, sunt situații de criză, dar uitându-te în spate vezi că se poate și mai rău. Știi că există în telefon o funcție care aproape în fiecare zi arată amintiri, ce s-a întâmplat în trecut. Deja simt că mă bușește plânsul când o văd pe Zora acum trei ani, acum patru ani, și îmi dau seama cât a crescut și că nu poți să dai timpul ăla înapoi. Îmi aduc aminte de momentele alea și zic că aveam impresia că este greu și abia făceam față, iar asta mă ajută foarte mult psihic. Îmi dau seama că și acum am impresia că îmi este greu, iar peste un an o să mă uit în spate și să zic că au crescut. Așa că dacă vrei să te bucuri trebuie să te și implici”, a mai explicat Vladimir Drăghia pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *