Cum reușim să ne mărim ochii și buzele, cu ajutorul machiajului. Claudia Preduca, make-up artist, ne învață ce să facem când avem pleoapele căzute: “Este mai greu de realizat” EXCLUSIV

Claudia Preduca, make-up artist: “Smokey eyes este cea mai sigură alegere pentru o pleoapă căzută”
Cum reușim să ne mărim ochii și buzele, cu ajutorul machiajului. Claudia Preduca, make-up artist, ne învață ce să facem când avem pleoapele căzute: “Este mai greu de realizat” EXCLUSIV

Produsele cosmetice ne pot ajuta să ne modificăm trăsăturile sau să mascăm micile imperfecțiuni. Claudia Preduca, make-up artist, ne-a explicat cum putem să ne mărim ochii sau buzele și ce trebuie să facem în momentul în care avem pleoapele căzute. De asemenea, aceasta a punctat ce ar trebui să evităm, în funcție de forma ochiului. Sfaturile o să le ajute pe toate femeile să ajungă la cea mai bună variantă a lor!

Cum reușim să ne mărim ochii și buzele, cu ajutorul machiajului. Reguli de bază

În timp ce smokey eyes reprezintă o tehnică sigură pentru o pleoapă căzută, Claudia Preduca, make-up artist, ne-a explicat că aceasta nu este singura variantă. Atunci când vine vorba de buze, machiajul ne poate ajuta să le facem mai mari și mai voluminoase. La ochi, aceasta a punctat că putem să folosim un truc vechi, dar de efect.

Ego.ro: Bună, Claudia! Nu ar trebui să subestimam puterea machiajului. Cum am putea să ne schimbăm o trăsătură, în special ochii? Să îi mărim, mai exact?

Claudia Preduca: Pentru a mări ochii e necesar să adăugăm un creion nude sau alb pe linia apei. Este un truc vechi, dar de efect.

Ce sfaturi are pentru persoanele care au ochii mai mici

Ce sfaturi ai pentru persoanele care au ochii mai mici? Cum ar trebui să îi pună în evidență?

Claudia Preduca: Trucul despre care am vorbit mai sus și de asemenea genele false au un rol foarte important. O linie de eyeliner realizată corect poate să mărească ochiul.

De asemenea, observ pe TikTok tot felul de tendințe care au legătură cu această trăsătură. Eyeliner-ul este potrivit doar pentru persoanele cu ochi alungiți?

Claudia Preduca: Cu siguranță nu, eyeliner-ul poate fi aplicat pe orice tip de ochi, diferă doar forma lui.

Ce facem în momentul în care pleoapa este căzută? Ce machiaj ar trebui să folosim și cum mascăm acest lucru?

Claudia Preduca: Smokey eyes este cea mai sigură alegere pentru o pleoapă căzută, dar asta nu înseamnă că este și singura variantă. Putem alege chiar și un cut-crease sau o linie de eyeliner, chiar dacă este mai greu de realizat, nu este imposibil. Necesită doar mai multă atenție.

Claudia Preduca sfaturi make-up
Claudia Preduca sfaturi make-up

Cum facem buzele mai mari și voluminoase

Nu doar ochii pot suferi modificări, ci și buzele. Cum le facem mai mari fără să trasăm prea mult conturul?

Claudia Preduca: Buzele sunt pasul meu preferat din machiaj. Ca sa le facem să pară mai mari și voluminoase apelăm la culori și gloss. Folosim un creion într-o nuanță mai închisă pentru a le contura și un ruj cu 2-3 nuanțe mai deschis decât creionul pentru a-l blendui. Gloss-ul este foarte important pentru a obține acel efect de buze “juicy”.

Genele false pot să fie folosite pentru orice tip de ochi? La ce formă le recomanzi cel mai tare?

Claudia Preduca: Genele false pot fi folosite la absolut orice formă de ochi. Recomand folosirea lor indiferent de formă, mi se pare că atunci când facem un full glam și nu folosim gene, machiajul pare incomplet. Iar dacă facem un machiaj foarte simplu, genele oferă un plus machiajului.

Ce evităm în funcție de forma ochiului

Ce ar trebui să evităm, în funcție de forma ochiului?

Claudia Preduca: De exemplu, pentru un ochi rotund, evităm ca forma machiajului ochiului să fie tot rotund și optăm pentru un machiaj alungit pentru a crea impresia de ochi alungit.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *