Cum s-a îmbogățit Mohammed Murad din cartofi prăjiți. Merge personal la piață ca să-i cumpere

Mohammad Murad consideră că la resorturile sale se mănâncă cei mai buni cartofi prăjiți
Cum s-a îmbogățit Mohammed Murad din cartofi prăjiți. Merge personal la piață ca să-i cumpere

Cum s-a îmbogățit Mohammed Murad din cartofi prăjiți. Unul dintre cei mai mari investitori în turismul românesc cazează în hotelurile sale de lux de la malul mării oameni înstăriți, de la politicieni, vedete și până la prosperi oameni de afaceri. Și chiar dacă aceste persoane și-ar permite să servească cele mai exclusiviste preparate din meniu, totuși sunt atrase de cartofii prăjiți din restaurantele cunoscutului hotelier. Iată care este secretul.

Cum s-a îmbogățit Mohammed Murad din cartofi prăjiți

Noul sezon estival bate la ușă, iar hotelierii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. De cum poposesc primii clienți în hotelurile sale de pe Litoral, Muhammad Murad nu se gândește decât cum să le satisfacă dorințele pe perioada șederii lor, astfel încât să se simtă cât mai bine.

Om de afaceri cu peste 30 de ani de experiență pe plaiurile mioritice, Murad cunoaște faptul că pentru ca sejururile turiștilor care îi calcă pragul să fie la superlativ nu trebuie să facă deloc rabat de la calitatea serviciilor. Iar mâncarea este pe primul loc.

Deși clienții săi și-ar putea permite să cumpere cele mai scumpe produse din meniu, în mod paradoxal cel mai căutat fel de mâncare sunt cartofii.

Se duce în piață personal și alege cartofii

De cum se deschide sezonul estival, Muhammad Murad merge personal la piață și analizează cartofii. Alege 10 tipuri, care îi plac cel mai mult. Se întoarce cu ei la hotel și se apucă să îi curețe singur și să îi prăjească, așa cum chiar el a susținut într-o întâlnire cu presa.

Cum s-a imbogatit Mohammed Murad din cartofi prajiti

Își aduce câțiva prieteni care să îl ajute la degustat, iar la final aleg împreună cel mai bun soi.

„Pentru că nu toți merg bine la prăjit. Unii sunt mai buni pentru piure”, a povestit acesta.

După ce a stabilit care este cel mai bun tip de cartof, se întoarce în piață și cumpără toată cantitatea în aceeași zi. Altfel există riscul ca vânzătorii să schimbe marfa.

Omul de afaceri susține că la complexul său hotelier se mănâncă cei mai buni cartofi. El precizează totodată că acest fel de mâncare este și cel mai cerut de clienți.

Murad afirmă că la resortul său de la malul mării se consumă, în sezon, în jur de trei tone de cartofi, la peste 2.000 de turiști. În această cantitate intră nu doar cartofii prăjiți, ci și ce se folosește pentru diverse alte tipuri de mâncare.

Mohammad Murad a renunțat la funcția de președinte FPTR

Înainte de debutul noului sezon estival, Muhammad Murad a renunțat la conducerea Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). În locul său, președinte al instituției a fost ales, pentru următorii patru ani, Dragoș Răducan. Până la data numirii sale, Răducan a fost prim-vicepreședinte executiv al FPTR.

Murad a rămas președinte de onoare al FPTR.

“În numele Federaţiei, îi mulţumesc lui Mohammad Murad, preşedintele de onoare al FPTR, pentru că a transformat organizaţia într-una dintre vocile importante din turismul autohton şi că a reuşit să pună federaţia la masa negocierilor cu reprezentanţii guvernamentali pe teme ce ţin de dezvoltarea turismului românesc.

În urma discuţiilor constructive din cadrul acestei şedinţe sunt convins că în noua formulă de conducere, împreună cu vicepreşedinţii şi mai ales cu domnul Nicolae Bucovală, prim-vicepreşedinte FPTR, antreprenor de anvergură şi preşedinte al Organizaţiei Patronale Mamaia – Constanţa, alături de care am candidat astăzi, să continuăm în această direcţie.

FPTR reprezintă angajatorii din turismul autohton, iar guvernanţii trebuie să ţină cont de părerea oamenilor de afaceri atunci când reglementează domeniul în care aceştia îşi desfăşoară activitatea. Trebuie create pârghii pentru sprijinirea mediului de afaceri în vederea dezvoltării şi creşterea ponderii veniturilor turismului românesc în PIB ”, a precizat Dragoş Răducan în urmă cu aproximativ o lună, potrivit News.ro.

Dragoş Răducan este doctor în ştiinţe, are studii de masterat în ecoturism, management agroturistic şi alimentaţie publică şi este profesor asociat la Universitatea Româno-Americană. Totodată, este antreprenor în turism, deţine o companie de consultanţă şi management hotelier, operează un hotel pe litoralul românesc şi are expertiză în consultanţă, management şi formare profesională.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *