Cum s-a îmbrăcat Andra de Revelion. Cătălin Măruță, fascinat de apariția ei: “Ești superbă!”

Prezentatorul TV nu și-a putut lua ochii de la ea

Scris de: Daoud Andra

01 Jan. 2024

Andra își surprinde fanii cu fiecare apariție și nici în noaptea de Revelion nu a dezamăgit. Telespectatorii au putut-o vedea la Pro TV, în programul special de Revelion, însă vedeta și soțul ei, Cătălin Măruță, au petrecut noaptea dintre ani într-un local select. Cum s-a îmbrăcat Andra de Revelion și ce i-a transmis soțul ei, în văzul tuturor.

Ținuta cu care a strălucit Andra de Revelion

Andra și Cătălin Măruță au petrecut ultima noapte din 2023 într-o locație exclusivistă, dar nu și-au uitat nici fanii de pe rețelele de socializare. Artista a postat pe Instagram câteva imagini chiar de la petrecere, iar fanii i-au putut admira ținuta și look-ul.

Cântăreața a purtat un outfit compus dintr-o salopetă all black, care îi acoperea inclusiv mâinile și picioarele. Pe deasupra, a avut o rochie gri, cu aplicații strălucitoare. A asortat și un machiaj de seară, precum și o coafură cu bucle retro. Look-ul a fost completat de un colier și brățări cu pietre prețioase. La un moment dat, Cătălin Măruță vine lângă ea și o admiră intens.

Citește și: Cum a apărut Andra pe plajă în Dubai. Rar fanii o văd așa. Imagini inedite cu familia Măruță din vacanță

Andra își întreabă soțul dacă îi place rochia sa, iar el nu stă pe gânduri și răspunde: ”Ești superbă!”. Andra a îmbinat utilul cu plăcutul și s-a distrat, dar a și încântat audiența. Vedeta a muncit în noaptea dintre ani și a susținut un concert la localul unde a petrecut Revelionul, alături de familia sa. Potrivit informațiilor din presă, vedeta a încasat nici mai mult, nici mai puțin decât 10.000 de euro pentru un concert de o oră, în noaptea de Revelion.

Cum s-a îmbrăcat Andra de Revelion. Cătălin Măruță, fascinat de apariția ei
Cătălin Măruță și-a sorbit din priviri soția

A petrecut Crăciunul la căldură

Andra, Cătălin Măruță și copiii lor au profitat de vacanța de sărbători, pentru o escapadă de câteva zile. Cei patru au petrecut Crăciunul la căldură, mai exact în Dubai și l-au întâlnit pe Moș Crăciun chiar pe plajă. Familia Măruță s-a întors însă în țară cu câteva zile înainte de sfârșitul anului, pentru un eveniment important. Pe 29 decembrie, a avut loc premiera în cinematografe a filmului ”Tati part time”, în care joacă Eva, mezina familiei.

Citește și: Andra a spus lucrurilor pe nume. De ce a plecat, de fapt, de la Vocea României. A făcut totul public abia acum

Fratele și părinții ei i-au fost alături micuței Eva la premiera de gală a filmului, care a fost foarte bine primit de către public. Chiar dacă fiica sa are deja un rol principal la activ, Andra nu este tentată să facă și ea pasul către cinematografie. Într-un interviu pentru EGO.ro, oferit chiar la evenimentul de lansare a filmului, artista a spus că, cel puțin deocamdată, nu o vom vedea pe marele ecran.

”Acum sperăm să vă placă și filmul acesta în care noi suntem foarte implicați și emoționați. Aici este toată familia noastră. Sunt oameni pe care i-am întâlnit cu acest proiect, dar pe care îi îndrăgim foarte mult. Nu (n.r. nu vrea să joace în filme). Sunt extrem de bucuroasă că am făcut parte din echipa din spate, ca să zic așa.”, a spus artista.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *