Cum s-a îmbrăcat Andreea Marin de 8 Martie. Rochia vedetei i-a fascinat pe toți: “Îmi place mult de tot!” FOTO

Fanii cu copleșit-o cu like-uri și comentarii

Scris de: Daoud Andra

08 Mar. 2024

Andreea Marin a bifat o nouă apariție elegantă și i-a cucerit pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. De Ziua Femeii, vedeta și-a surprins urmăritorii cu o ținută de gală și cu un mesaj sensibil. Ce i-au transmis cei care au văzut-o.

Andreea Marin, ravisantă de 8 Martie

Cu ocazia Zilei Femeii, Andreea Marin a bifat o apariție fără cusur pe rețelele de socializare. Vedeta și-a pus în valoare noua siluetă cu o rochie roșie, lungă, cu o fungă amplă la spate, confecționată dintr-un material satinat. La rochia cu trenă a asortat și o pereche de pantofi stiletto tot de culoare roșie, precum și o pereche de mănuși albe, lungi.

”La mulți ani, Femeie! Ești minunată, porți o coroană nevăzută, pe care o simt cei ce te prețuiesc! Dăruiește-ți și prețuirea ta, meriți grijă, sensibilitate și dragoste. Fă pentru tine ceea ce ai vrea să simți și de la cei pe care îi iubești. Ai încredere în tine, în valoarea ta. Să ai parte de o zi minunată ca tine!”, a scris vedeta, în dreptul imaginilor.

Citește și: Andreea Marin, super mândră de fiica ei. Cum a apărut Violeta într-o conferință internațională de top la Palatul Parlamentului FOTO

Cei care o urmăresc în mediul online nu au rămas indiferenți și au reacționat imediat. Fanii au copleșit-o pe Andreea Marin cu aprecieri și comentarii, în care i-au complimentat ținuta.

”La mulți ani de 8 Martie! Să fii mereu înconjurată de iubire, respect și admirație!”, ”La fel de frumoasă rochia precum modelul din imagine! De unde ai cumpărat această superbă rochie? Îmi place mult de tot! Mulțumesc mult de tot!”, ”La mulți ani, femeie minunată!”, ”La mulți ani fericiți alături de cei dragi, dumneavoastră și fiicei”, ”La mulți ani! Foarte frumoasă. Mii de îmbrățișări din Italia” – au fost câteva dintre reacțiile primite la postare.

Ținuta cu care vedeta și-a uimit fanii (sursa: captură Instagram)

Cele mai prețioase cadouri primite de 8 Martie

Într-un interviu acordat în urmă cu puțin timp, vedeta a vorbit despre cele mai de preț amintiri legate de Ziua Femeii. La fel ca în cazul tuturor mamelor, darurile pe care le păstrează în suflet și acum sunt cele primite de la fiica ei, Violeta.

”Darurile primite de la fetița mea sunt prețioase, când era mică mai cu seamă scria și desena atât de sensibil, le-am păstrat pe toate cu drag! Dar fiecare dar de la cei pe care îi iubesc are un loc în inima mea. Gesturile care arată dragostea mă emoționează, nu cele materiale.”, a spus vedeta potrivit WowBiz.

Andreea Marin, aproape de măsurile din liceu

Pe parcursul ultimului an, vedeta de televiziune a făcut o serie de schimbări în ceea ce privește stilul de viață, astfel că a reușit să dea jos 17 kilograme. Andreea Marin este mândră de noua ei siluetă și a declarat recent că mai are puțin și ajunge la măsurile pe care le avea în liceu. Pe lângă aspectul fizic, ea a mărturisit că i s-a schimbat și starea de spirit și că se simte mult mai bine și mai energică.

Citește și: Mărturia surprinzătoare făcută de Andreea Marin. Prin ce schimbări majore a trecut: “Anul transformării pentru mine”

”Am scăzut de la L la M și chiar S la anumite haine. Mai am puțin și ajung la măsurile din liceu, mai am vreo 3 kilograme de pierdut până acolo. Și gata, mă opresc, nu am de gând să merg mai departe de atât. Dar tare-i bine să simți că ți-ai recăpătat energia de acum 30 de ani, nu exagerez cu nimic! Și să te simți sănătoasă, să nu mai ai acea oboseală cronică din care nu îți revii… Și când te gândești că doar neglijența noastră ne aduce aici…”, a declarat Andreea Marin, într-un interviu pentru revista Viva!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *