Cum s-au pozat Andreea Bălan și noul iubit, Victor Cornea, în lift. Artista nu mai ține cont de nimic, e mai fericită ca niciodată

Andreea Bălan și Victor Cornea nu se mai ascund

Andreea Bălan și iubitul său, tânărul tenismen Victor Cornea, sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi nu se mai feresc să se afișeze în public și în online unul lângă altul, dar internauții au putut vedea un detaliu neașteptat, o dată cu ultima lor apariție împreună.

Ce diferențe există între Andreea Bălan și Victor Cornea

Artista și mai tânărul său iubit, mai mic cu 10 ani, s-au filmat în timp ce urcau într-un lift. Ținându-se de mână și cu gurile până la urechi, cei doi amorezi s-au afișat mai fericiți ca niciodată. În acest timp, s-a văzut și care este diferența de înălțime dintre ei: aproximativ 30 de centimetri. Desigur, dacă Andreea ar putea tocuri de fiecare dată când va ieși în public cu iubitul său, diferența ar fi aproape insesizabilă.

Totuși, nici diferența de înălțime și nici cea de vârstă nu este impedimentul care nu le dă voie celor doi să fie 100% fericiți unul cu altul. S-ar părea că părinții lui Victor Cornea nu sunt chiar atât de încântați de relația pe care sportivul o are cu artista. Faptul că este o vedetă atât de cunoscută, că are și doi copii și că este și mai mare decât tenismen, sunt nemulțumirile cele mai mari ale părinților acestuia.

„Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii. Ei sperau ca băiatul să-și găsească o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, potrivit surselor Cancan.ro, însă Andreea Bălan a ținut să clarifice aceste lucruri și să le închidă gura celor care nu cred în relația ei cu mai tânărul său iubit.

„Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a spus vedeta la Antena Stars.

Cum și-a anunțat noua relație

De ziua artistei, aceasta a făcut anunțul potrivit căruia are o nouă relație. Și asta după ce vedeta a fost surprinsă de mai multe ori în tribune, la meciurile lui Victor. Apoi s-a pozat în bluza acestuia, semn clar că între ei se întâmplă ceva foarte frumos.

„De ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată. Sunt foarte fericită și împlinită! Am tot ceea ce îmi doresc și este foarte importantă sănătatea familiei mele, a fetițelor, a mamei mele, a mea și, în rest, Dumnezeu ni le dă pe toate. În ultimii ani am fost liniștită, pentru că m-am echilibrat eu cu mine”, a spus Andreea Bălan în fața fanilor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *