Cum să ai unghii lungi, puternice, care nu se rup. Cel mai bun truc pentru a le face să crească rapid

Este extrem de simplu și la îndemâna oricui. Poate fi făcut acasă.
Cum să ai unghii lungi, puternice, care nu se rup. Cel mai bun truc pentru a le face să crească rapid

Foarte multe dintre femei se lovesc de această problemă. Unghiile se rup, se macină, iar să ai o manichiură frumoasă cu unghii naturale poate fi o adevărată provocare. Desigur, putem avea unghii tehnice, mult mai tari, însă este cunoscut că acestea, în timp, distrug unghia naturală. Dar există specialiști care dau sfaturi cum să ai unghii lungi, care nu se rup.

Trucul pentru unghii puternice

Toate ne dorim unghii lungi, să putem să le aranjăm mereu, să le dăm cu ojă și să ne facem diferite modele artistice pe ele, pentru a da mâinilor lor un aspect elegant. Cu toate acestea, contactul cu lipiciul și materialele folosite poate să nu fie benefic pentru sănătatea unghiei.

Specialiștii de la Panorama, ne arată cum să avem mâinile la care am visat întotdeauna și ne dezvălui cel mai bun truc pentru a ne face unghiile să crească rapid și să avem, în sfârșit, unghiile de dimensiunea pe care ne-o dorim, dar să o obținem în mod natural.

Cum să ai unghii lungi

Iată cel mai bun truc pentru a le face să crească

Materiale de care ai nevoie:

  • 1 pilă
  • Top coat sau ojă de unghii transparentă
  • Dizolvant pentru lac de unghii

Pasul 1

Primul lucru pe care va trebui să îl faci este să îți șlefuiești foarte bine unghiile, astfel încât să fie de aceeași mărime. Desenează-ți cu grijă unghiile în forma pe care vrei să le faci să crească.

Pasul 2

Următorul lucru pe care ar trebui să-l faci este să aplici două straturi de top coat sau ojă transparentă pentru a le face mai rezistente. Dacă vrei să folosești un lac colorat, fă-o după cele două straturi deja menționate. În următoarele 7 zile, va trebui să aplici zilnic un strat de lac de unghii transparent.

Acest lucru îți va întări unghiile pe măsură ce cresc. De aceea, este important să o faci zilnic.

Pasul 3

În a opta zi trebuie să folosești dizolvantul de lac de unghii pentru a-ți curăța foarte bine unghiile. Odată ce acestea nu mai au reziduuri de top coat sau de lac transparent, ar trebui să repeți pasul 2 și să aplici din nou două straturi de lac. A doua zi și pentru următoarele 7 zile va trebui să aplici un singur strat.

Pasul 4

Repetă acest proces în fiecare zi până când unghiile tale încep să crească mai puternice. Folosește pila pentru a le modela puțin câte puțin.

Acest truc ușor te va ajuta să obții unghiile lungi la care ai visat și partea cea mai bună este că este natural și îl poți face acasă.

Iată cum să ai unghii lungi, la care ai visat mereu, fără să cheltuiești o avere la salon.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *