Modele unghii 2023. Culori și forme care vor face furori

Modele de unghii recomandate pentru anul acesta nu sunt deloc sofisticate și se poat asorta cu orice vestimentație
Modele unghii 2023. Culori și forme care vor face furori

Noile trenduri în materie de manichiură se schimbă de la an la an. Iar doamnele și domnișoarele sunt gata să se adapteze acestor schimbări, pentru a capta atenția. Ei bine, spre deosebire de anii trecuți, anul acesta manichiura naturală este preferata. Evident, sunt câteva excepții cu care veți ieși cu siguranță din anonimat. Iată mai jos câteva modele de unghii în 2023.

Variante de unghii pe care le puteți asorta la orice

Modele de unghii recomandate pentru anul acesta nu sunt deloc sofisticate și se poat asorta cu orice vestimentație. Mai mult, aceste stiluri vor fi mai simplu de întreținut și ai ușor de accesorizat. Astfel că, mai jos vă prezentăm câteva tendințe anunțate de specialiștii în domeniu.

Se spune că unghiile unei femei reprezintă cartea de vizită a acesteia. Acesta este și unul dintre motivele pentru care trebuie să aveți grijă de aspectul și sănătatea unghiilor voastre.

Citește și: 10 modele de unghii, ideale pentru Ziua Îndrăgostiților

În cazul în care vă place stilul minimalist, culorile simple și aspectul natural al unghiei, atunci aflați mai multe despre asta:

Modele unghii 2023. Alegeți culori subtile

Nuanțele calde, transparente, cu aspect lucios și sănătos oferă unghiilor un efect cu adevărat superb. Drept urmare, anul acesta se poartă culorile liniștite, subtile. De asemenea, puteți alege un model opac, cu nuanțe lăptoase.

Aspectul curat al unghiei

„La fel cum optezi pentru a avea un ten și un păr sănătos, unghiile vor avea și ele nevoie de aceeași atenție. O perioadă de îngrijire intensă și abordarea unui stil minimalist, vor oferi unghiilor un aspect impecabil. Specialiștii recomandă nuanțe deschise, lăptoase, care să ascundă imperfecțiunile unghiei și să pună în valoare aspectul îngrijit”, scrie Vogue.

Citește și: Manichiura care va face furori în 2023

Modele de unghii french

Puteți alege fără rețineri modelele de unghii french și anul acesta. De altfel, acest stil nu se va demoda niciodată. Această variantă este potrivită pentru activitățile de zi cu zi sau evenimente importante.

Modele unghii 2023
Modele unghii 2023

Experții au menționat că anul acesta se poartă liniile fine, foarte subțiri, pentru a scoate în evidență naturalețea. Mâinile și unghiile vor căpăta un aspect șic și scump, iar acest lucru va fi apreciat de oricine cunoaște bunul gust.

Citește și: Culori de unghii pe care le poartă femeile bogate

Câteva accente pe unghii

„De la pietricele simple, mate, lucioase sau jucăușe, la accesoriile pentru unghii, acestea vor fi la modă în anul 2023. De asemenea, trebuie să știi că este important să menții aceeași linie simplă și curată.

Modele unghii 2023
Modele unghii 2023

Fie că este vorba de mici cristale cu aspect elegant sau accesorii subtile, vor fi printre cele mai purtate anul acesta”, explică specialistul pentru Vogue.

Modele unghii 2023. Tonurile pământii

Specialiștii au anunțat că anul acesta se vor purta și tonurile pământii. Culorile simple, naturale, vor sugera eleganță, dar și curaj. Anumite culori vor ieși mai bine în evidență decât altele, iar acest lucru poate fi folosit în orice scop dorești. Dacă optezi pentru unghii pregătite pentru un eveniment, atunci nuanțele vor fi neapărat asortate cu vestimentația, în cazul tonurilor pământii, scrie Beauty Bay.

De asemenea, mult accent se va pune și asupra îngrijiri unghiilor tale. De la tratamente, la simple retușări ale formei, nu uita de sănătatea unghiilor. Pentru a te documenta mai bine despre cum să îți îngrijești unghiile în sezonul rece, îți recomandăm acest material.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
4.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *