Cum să devii o femeie irezistibilă. Patru secrete pentru a cuceri orice bărbat

Sunt patru lucruri pe care cercetătorii le-au descoperit în legătură cu atracția unui bărbat pentru o anume femeie.
Cum să devii o femeie irezistibilă. Patru secrete pentru a cuceri orice bărbat

Când o femeie e interesată de un bărbat, este firesc să vrea să fie irezistibilă în ochii lui. Dar atracția fizică nu este suficientă pentru ca o relație să fie de durată. Este important să fii atentă la patru secrete care sunt divedite științific că te pot învăța cum să devii o femeie irezistibilă.

Cum să devii o femeie irezistibilă. Idei și sfaturi utile

Psihologul spaniol Ciara Molina susține că există cel puțin patru teorii care ne-ar arăta care sunt caracteristicile care fac femeile să pară atractive în ochii bărbaților.

Potrivit expertului, ființele umane se pot îndrăgosti de o altă persoană din patru motive diferite. Asta poate explica și de ce ne îndrăgostim de o persoană anume și nu de alta.

1. Teoria chimică a iubirii

La început atracția este fizică. În această fază prezența femeii îi provoacă bărbatului o revoluție a hormonilor și neurotransmițătorilor. Așa că să fie alături de ea îi va genera euforie și fericire. Prezența ei îi va oferi o senzație completă de bine, care îl va atrage mereu înapoi la ea. Însă această etapă are o dată de expirare, întrucât îndrăgostirea durează între șase și opt luni. Cu toate acestea, acesta este timp suficient pentru ca amândoi să fi construit legături mult mai puternice decât simpla atracție fizică, astfel încât să își dorească să rămână împreună.

2. Teoria asemănării familiei

O femeie poate fi atrasă de un bărbat deoarece are asemănări cu un membru al familiei sale. Acest lucru face ca bărbatul să se simtă mai confortabil cu tine, deoarece vei genera încredere și el se va simți bine lângă tine. Deși poate nu ți-ai dat seama de acest lucru, s-ar putea să ai unele caracteristici, fie fizice, fie în felul tău de a fi, care sunt similare cu cele ale unui membru al familiei partenerului tău.

3. Teoria corespondenței

Fie că avem o prietenie sau o relație, experiențele comune ne apropie de alți oameni. Ei bine, aproape tuturor le place să împărtășească experiențele noastre cu cineva care este capabil să înțeleagă prin ce am trecut sau prin ce trecem.

Cum să devii o femeie irezistibilă

Din acest motiv, știința dezvăluie că un bărbat consideră o femeie cu care are experiențe comune, valori și gusturi similare irezistibilă, deoarece acest lucru îi face să simtă că cresc atât personal, cât și ca cuplu și, desigur, le place să aibă cineva în care să aibă încredere și care să-i înțeleagă, un fel de confident, potrivit panoramaweb.com.mx.

4. Teoria admiraţiei

Mulți oameni menționează că îi atrage cel mai mult la partenerii lor faptul că simt o mare admirație pentru ei. Un bărbat se va simți atras cu disperare de o femeie pe care o poate admira, fie pentru virtuțile ei, pentru aspirațiile ei, pentru aptitudinile ei și pentru integritatea ei de a realiza tot ceea ce își propune, printre altele.

La fel, un bărbat poate iubi virtuțile unei femei pe care el însuși și le-ar dori pentru el. De exemplu, un bărbat timid poate considera irezistibila manierele voastre deschise sau invers. Acel bărbat va simți o mare plăcere să fie alături de ea pentru că va deveni complementara lui.

Reține că dacă vrei sa afli cum să devii o femeie irezistibilă, ideal este să fii tu însăți. Cu siguranță, calitățile și virtuțile tale te vor face să arăți irezistibil unui bărbat foarte inteligent, capabil să le recunoască și să le aprecieze.

10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.