Cum să elimini ridurile de pe față. 3 tratamente faciale pentru a avea o piele ca de bebeluș

Semne de îmbătrânire pot fi acum înlăturate sau amânate cu ajutorul unor tehnlogii noi și tratamente faciale.
Cum să elimini ridurile de pe față. 3 tratamente faciale pentru a avea o piele ca de bebeluș

Femeile au în general grijă de tenul lor și încearcă să amâne cât mai mult posibil apariția ridurilor și a liniilor de expresie. Acestea sunt printre primele semne ale trecerii timpului și a îmbătrânirii. De asmenea, se pierde elasticitatea pielii și aspectu luminos, cu timpul. Iată, însă, cum să elimini ridurile de pe față.

Cum să elimini ridurile de pe față. Metode de mare ajutor

Însă astăzi, femeile nu mai îmbătrânesc ca și cele de acum 50 de ani. Există o mulțime de produse care te ajută să elimini ridurile de pe față. Din fericire, tehnologia a avansat și există anumite tratamente faciale care te vor ajuta să ai pielea ca de porțelan, lipsită de semnele de vârstă.

Trebuie să ții minte că dacă dorești să elimini ridurile și să ai pielea ca de porțelan, cel mai bine este să apelezi la un dermatolog sau un profesionist din domeniul sănătății. Asta deoarece unele tenuri sunt mai sensibile și nu sunt potrivite pentru acest tip de procedură facială.

Cum să elimini ridurile de pe față. Proceduri și trucuri de urmat

Iată trei metode de a reduce vizibilitatea ridurilor sau a întârzia apariția lor.

Radiofrecvență

Cu siguranță ai auzit de radiofrecvență. Aceasta este o procedură care se folosește de obicei pentru a îmbunătăți aspectul corpului. Cu toate acestea, există un tratament facial numit radiofrecvență fracționată. Acest tip de tratament este ideal pentru stimularea colagenului din piele, făcându-l perfect pentru îndepărtarea ridurilor.

Potrivit portalului panorabaweb.com.mx, acest tratament te va ajuta să crești nivelul de colagen din piele, să obții un ten mai catifelat și să elimini pielea lăsată care apare la nivelul feței.

Microdermabraziune

Unul dintre cele mai populare tratamente faciale este microdermabraziunea. Aceasta este o tehnică ce ajută la îndepărtarea celulelor moarte și la reînnoirea pielii. Acest tratament este ideal pentru creșterea colagenului, îndepărtarea petelor, ascunderea ridurilor și liniilor de expresie. Îndepărtarea texturii pielii va face tenul să arate mult mai tânăr. Se recomanda evitarea soarelui cateva zile dupa această tehnică, deoarece poate crea pigmentare.

HIFU

HIFU înseamnă High Intensity Focused Ultrasound și constă într-un dispozitiv ideal pentru combaterea îmbătrânirii. Potrivit portalului Tu Spa, HIFU are multiple beneficii precum eliminarea ridurilor, oferind fermitate și elasticitate pielii. Cel mai bun lucru este că acest tratament facial este recomandat pentru toate tipurile de piele și ajută la creșterea nivelului de colagen.

Iată, așadar, cum să elimini ridurile de pe față. Dacă vrei să obții un ten ca de porțelan în scurt timp, aceste tratamente faciale sunt, fără îndoială, cea mai bună opțiune. Este recomandat să faci întotdeauna aceste proceduri cu un profesionist din domeniul sănătății, care este instruit și certificat de o instituție.

 

7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.