Cum să îţi faci bucle perfecte precum Meghan Markle. 3 paşi simpli de urmat

Află care sunt secretele de stil ale coafurilor impecabile purtate de Meghan Markle.
Cum să îţi faci bucle perfecte precum Meghan Markle. 3 paşi simpli de urmat

Cum să îţi faci bucle perfecte precum Meghan Markle în câțiva pași simpli. Ducesa de Sussex este foarte admirată pentru părul superb și pentru coafurile perfecte, dar naturale, cu multă strălucire. Care să fie secretul ei? Stilistul ducesei de Sussex, George Northwood, a dezvăluit câteva dintre trucurile de frumusețe în materie de coafură.

Aceștia au o relație profesională strânsă, dar nu se mai văzuseră din timpul pandemiei. Northwood a declarat pentru Vogue ca ultima dată a colaborat cu Meghan Markle  în 2020. Erau la Palatul Buckingham, în momentul în care Jocurile Invictus erau programate să aibă loc la Haga în 2020. Când și-au luat rămas bun sperau să se vadă puțin mai târziu. După încheierea restricțiilor însă, Meghan și stilistul ei s-au văzut din nou cu ocazia Jocurilor Invictus din acest an.

Așadar, cu ajutorul stilistului ei, ducesa a impresionat în mod plăcut prin coafurile impecabile. În cele ce urmează, vom explica pas cu pas, secretele din spatele look-ului elegant adoptat de Meghan Markle. Reuniunea dintre George Northwood și Markle a fost foarte specială. Acesta i-a creat de multe ori coafuri perfecte, fără efort, în cele mai importante momente ale vieții ei. Printre acestea se numără coafura pentru nuntă, dar și alte look-uri din turneul său regal. Northwood a creat o serie de coafuri excelente pentru Meghan, care au devenit treptat marca lui.

Cum să îţi faci bucle perfecte precum Meghan Markle

Folosește uscătorul

Pentru o coafură ravisantă părul trebuie să fie proaspăt spălat și uscat cu atenție. Northwood recomandă folosirea uscătorului care va adăuga și un plus de volum natural părului. În plus, acea senzație de prospețime este redată doar după ce părul a fost proaspăt curățat. Pentru a crea o bază bună în păr, acesta trebuie uscat ușor, la o temperatură medie. Întâi poate fi uscat bretonul, apoi lateralele și partea din spate.

Alege un ondulator mare

Secretul buclelor voluminoase este un ondulator de dimensiuni mari. Împarte părul în șuvițe medii apoi începe să le ondulezi pe fiecare. Prinde bretonul în clești și concentrează-te pe partea de mijloc, mai degrabă pe rădăcini și pe vârfuri. Astfel părul va părea mai bogat și buclele vor avea un aspect natural. Odată ce ai terminat de folosit ondulatorul, aranjează buclele cu degetele, astfel încât să se răcească mai repede.

Adaugă spray pentru luciu

La final, folosește o perie dreaptă pentru a pieptăna părul. În privința produselor de hairstyling, cele mai importante sunt acelea care oferă strălucire. Stilistul recomandă acele spray-uri care oferă un finisaj luxos, strălucitor. Spray-urile sau serurile pentru strălucire sunt grozave pentru da o notă plină de rafinament coafurii.

sursa foto: Instagram.com

Află și cum poţi purta blugii skinny ca o ducesă. Meghan Markle, o nouă lecţie de stil.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *