Cum să îţi faci soţul fericit. 10 lucruri pe care bărbaţii le apreciază

Bărbații pot fi fericiți din foarte multe motive. Iată cum poți să-i arăți partenerului tău ca îl apreciezi.
Cum să îţi faci soţul fericit. 10 lucruri pe care bărbaţii le apreciază

Cum să îţi faci soţul fericit, astfel încât să aveți parte de o relație plină de iubire și de fericire. Ce poate fi mai frumos într-un cuplu, dacă nu o căsnicie armonioasă. De aceea, dacă vă dă târcoale monotonia sau, dimpotrivă, vrei să previi problemele, iată câteva sfaturi pentru a-ți răsfăța partenerul de viață.

Cum să îţi faci soţul fericit

Cum să îţi faci soţul fericit

Când înveți cum să-ți faci soțul fericit, el va face același lucru pentru tine. Bucuria se va reflecta și în viața ta și astfel puteți avea o căsnicie fericită împreună.

1. Pregătește-i mâncarea preferată

Puțin răsfăț nu strică din când în când, mai ales când este vorba de mâncare. Se știe că bărbații adoră mâncarea, mai ales că, spre deosebire de noi, aceștia nici nu își fac griji pentru siluetă. De aceea, o modalitate foarte simplă prin care poți să-i arăți soțului tău că îl apreciezi este să-i pregătești mâncarea preferată.

2. Ascultă-l

Comunicarea este cheia relațiilor fericite. Într-o căsătorie, mai ales, această regulă este și mai importantă. Dincolo de orice alt gest romantic sau seducător, dorința de a-l asculta pe cel de lângă are o semnificație aparte. Ascultă-l oricând are nevoie de un sfat și dovedește-i că se poate baza mereu pe sprijinul tău.

3. Lasă-i spațiu

Încrederea și spațiul oferit sunt alte aspecte importante pentru o căsnicie trainică. Oferă-i soțului tău spațiul pe care și-l dorește. Lasă-l să se bucure de activitățile care îi plac fără să-i dai zeci de mesaje sau telefoane. Încurajează-l să-și urmeze pasiunile și dă-i timp să se relaxeze.

4. Prioritizează relaţiile intime

Nu neglija viața intimă din relația voastră. Oricât ați fi de ocupați sau de obosiți, găsiți mereu momente pentru a reaprinde pasiunea dintre voi. O doză sănătoasă de săruturi sau de îmbrățișări, alături de o noapte pasională îl poate face foarte fericit pe soțul tău, dar și pe tine.

5. Fă-i complimente

Bărbaților le place să se simtă apreciați și admirați, chiar dacă puțini recunosc asta. Așa cum ție îți place să auzi că ești frumoasă, ori că te-ai îmbrăcat bine, și el s-ar bucura să audă aceste vorbe. Fă-i complimente de câte ori ai ocazia.

6. Pregătește-i o surpriză

Nu aștepta o ocazie specială pentru a-i pregăti o surpriză. Cadourile neașteptate sunt cele mai frumoase și denotă interesul pe care îl acorzi persoanei de lângă tine. Cumpără bilete la film, fă-i cadou un pulover sau pur și simplu pregătește o cină în doi, în locul vostru preferat.

7. Arată-i că-l apreciezi

Tratează-ți soțul cu respectul pe care îl merită și arată-i că îl apreciezi. Respectă-i gândurile, alegerile și nu încerca niciodată să ai un control total asupra deciziilor pe care le ia. La urma urmei, și el te admiră și te respectă în același mod. Aceasta poate fi rețeta unei căsnicii fericite.

8. Nu încerca să-l schimbi

Chiar dacă nu îți plac anumite lucruri în comportamentul lui, nu încerca să-l schimbi. Nu-i aduce mereu reproșuri și încearcă să înțelegi de ce se comportă într-un anumit fel.

9. Planifică o vizită la părinții lui

O vizită la părinții lui este un gest care sigur îl va bucura pe soțul tău. Astfel îi arăți că te gândești la el și foarte important, că îi apreciezi familia. Petreceți cât mai mult timp de calitate împreună, în locurile lui favorite.

10. Arată interes pentru hobby-urile lui

Când îți arăți interesul pentru hobby-urile lui, este cea mai simplă metodă prin care poți să-l faci fericit. Acest lucru îi transmite partenerului tău că îți pasă de el și că vrei să-i fi cât mai aproape. Deși nu trebuie să împărtășiți mereu aceleași hobby-uri, este important să arătați interes pentru a găsi bucurie în lucrurile care-l fac fericit.

Află și cum să eviți certurile în cuplu. Trucuri pentru o relație reușită.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8.7 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *