Cum să ne asigurăm că machiajul rezistă toată ziua atunci când mergem la birou. Secretele Claudiei Preduca, make-up artist: “Spray-ul de fixare este un must have” EXCLUSIV

”Putem folosi creioanele colorate, dar asta nu înseamnă neapărat că trebuie să fie niște culori “nebune”
Cum să ne asigurăm că machiajul rezistă toată ziua atunci când mergem la birou. Secretele Claudiei Preduca, make-up artist: “Spray-ul de fixare este un must have” EXCLUSIV

Machiajul pentru birou nu trebuie să reprezinte o corvoadă, ci, mai degrabă, o nouă posibilitate de a ne pune în evidență feminitatea! Claudia Preduca, make-up artist, este de părere că ar trebui să afișăm un look care ne face să ne simțim confortabil. Ea a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că putem să alegem un eyeliner, iar, dacă vrem să experimentăm, atunci ne putem juca cu un creion colorat pe linia apei.

Claudia Preduca, make-up artist: “Dacă dorim o pată de culoare putem aplica pe linia apei un creion colorat”

Mai mult, Claudia Preduca a subliniat că nu trebuie neapărat să ne gândim la nuanțe nebunești, ci putem încerca să alegem un creion nude sau alb. Când vine vorba de a menține machiajul atunci când mergem la birou, este extrem de important să folosim un spray de fixare. De asemenea, nu trebuie să uităm să avem la noi o pudră pentru a retușa fața, dar și un creion de buze, un ruj sau chiar ambele.

Reporter Ego.ro: Bună, Claudia! Aș vrea să vorbim puțin despre machiajul la birou. Cum crezi că ar trebui să arate un astfel de look?

Claudia Preduca: Cred că ar trebui să purtăm ceva cu care ne simțim confortabil de obicei, nu cred ca machiajul de birou ar trebui să arate într-un anumit fel. Putem purta un eyeliner și dacă dorim o pată de culoare putem aplica pe linia apei un creion colorat. Bineînțeles, asta depinde și de regulile organizației. Dacă nu ne este acceptat un machiaj colorat, un eyeliner simplu și un ruj nude e suficient.

“Putem aplica pe linia apei un creion nude sau alb”

Cu ce produse am putea să experimentăm pentru a ieși în evidență în timp ce păstrăm un look discret?

Claudia Preduca: Cum spuneam mai sus, putem folosi creioanele colorate, dar asta nu înseamnă neapărat că trebuie să fie niște culori “nebune” . Putem aplica pe linia apei un creion nude sau alb.

Cum putem să ne asigurăm că machiajul o să reziste? Ce produse trebuie să avem la noi pentru retușuri?

Claudia Preduca: În primul rând spray-ul de fixare este un must have. La noi trebuie să avem pudră pentru retușul feței și un creion de buze/ruj sau chiar ambele.

Claudia Preduca, make-up artist
Claudia Preduca, make-up artist

Cum putem realiza un look pentru birou

Ne poți explica, pas cu pas, cum ar trebui să facem un astfel de look?

Claudia Preduca: Pentru un look clasic (eyeliner), realizăm prima dată machiajul feței apoi trasăm linia de tuș în funcție de forma ochiului nostru după care aplicăm mascara. Conturăm buzele în nuanța dorită, aplicăm ruj/gloss și la final spray-ul de fixare.

Ce fel de fond de ten ne recomanzi în această toamnă? Uităm în anotimpul rece de BB/CC cream?

Claudia Preduca: Bineînțeles că putem folosi BB/CC, indiferent de anotimp. Fondul de ten se recomandă în funcție de tipul de ten, nu de anotimp neapărat. Clar dacă am un ten gras, voi folosi un fond de ten matifiant și invers pentru tenul uscat.

“Pudra aplicată în cantitate mică nu va usca tenul”

Cât de importantă este pudra, mai ales în sezonul răcoros? Totuși, poate ca aceasta să ne usuce mai mult tenul?

Claudia Preduca: Pudra aplicată în cantitate mică nu va usca tenul. Iar importanța acesteia, din nou se bazează pe tipul de ten mai de grabă.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.