Cum să porți costumul alb. În ce momente și la ce evenimente e bine să-l integrezi. Lecții de stil de la Kate Middleton

Află cum să porți costumul alb!

Dacă nu îl ai deja în garderoba ta, atunci ar fi bine să îl adaugi. Costumul alb este preferatul multor celebrități, printre care se află și partenera de viață a Prințului William. Kate Middleton l-a purtat de nenumărate ori, cel mai recent la meciul din faza grupelor de la Rugby World Cup dintre Anglia și Argentina. Îl îndrăgești și tu? Dacă nu, cu siguranță o vei face în viitor. Citește acest articol și află cum să-l porți.

Sfaturi pentru a purta corect un costum alb

Albul este o culoare care, probabil, că va fi la modă întotdeauna. Acesta se poartă mai ales în zilele calde de vară, dar merge și toamna, desigur, cu condiția să fii atentă la petele de murdărie.

Iar, dacă nu ești adepta rochiilor lungi, atunci poți opta pentru un costum cu pantaloni. Acesta este extrem de elegant și comod, așa că nu este de mirare că multe vedete internaționale îl aleg.

Cum să arăţi perfect în costum alb

Vrei să porți un costum alb, dar nu vrei ca ținuta ta să fie albă în totalitate? Ei bine, nu te îngrijora! Costumul alb poate fi purtat, fără probleme, peste o bluză elegantă, colorată.

O astfel de ținută a ales Kate Middleton în timpul turneului regal din Jamaica. Soția Prințului William a ales să poarte o bluză portocalie la un costum alb, accesorizat cu o geantă cu mâner de lemn și mărgele cusute pe rafie, stil Willow Hanson Vintage 1960s, „Raffia beaded wooden handle handbag”. Vezi imaginile cu Prințesa de Wales în galeria FOTO a acestui articol!

Citește și Motivul pentru care prințul William și Kate Middleton nu pot lua masa cu copiii lor. Regula neștiută de la Casa Regală!

Cum mai poate fi purtat costumul alb

Totodată, costumul alb mai poate fi purtat și peste o cămașă în carouri, la care să lași primii trei nasturi desfăcuți. Află că la această ținută poți pune și o eșarfă din mătase.

De asemenea, costumul alb vine foarte bine și peste un tricou alb sau gri. La capitolul încălțăminte, poți alege o pereche de pantofi casual, tocuri sau, de ce nu, sandale plate.

Citește și Cum își spun Prințul William și Kate Middleton în intimitate. Detaliul surprinzător care s-a aflat după 12 ani de căsnicie!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *