Cum să porți cu stil blugii preferați ai lui Marilyn Monroe. 3 ținute elegante de la care să te inspiri pentru un look spectaculos

Te vei îndrăgosti de aceste 3 ținute!

Marilyn Monroe sau Norma Jeane Mortensen, pe numele ei adevărat, a fost una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Ea a încetat din viață acum mai bine de șase decenii, dar încă continuă să fie un model pentru foarte multe femei din întreaga lume, datorită alegerilor vestimentare pe care le făcea. Cu siguranță îți amintești de blugii săi preferați? Află că aceștia au revenit în trend. Iată câteva ținute elegante de la care să te inspiri!

Blugii preferați ai lui Marilyn Monroe sunt din nou la modă. Iată cum să-i porți

Te uiți și acum la filmele în care a jucat Marilyn Monroe? Ei bine, atunci e imposibil să nu fi observat blugii banană pe care blondina adora să-i poarte. Nu de puține ori, aceasta a apărut în ei.

Acești pantaloni au talia înaltă și sunt largi la șolduri, motiv pentru care se potrivesc perfect tinerelor mai zvelte. Însă, acești blugi, apăruți în anii 80, pot fi purtați și de fetele cu forme.

Dacă vrei să adopţi stilul regretatei Marilyn Monroe, alege ţinute cu gust, precum cele de mai jos. Află cum să te îmbraci ca ”cea mai frumoasă blondă din istoria cinematografului”.

Te-ar mai putea interesa și Cu ce se poartă fusta de blugi. Idei de ținute pentru o combinație reușită, așa o poți accesoriza corect!

Iată cum să porți blugii preferați ai lui Marilyn Monroe în acest sezon

1. Bluză oversize și pantofi fără toc

Poartă blugii banană cu o bluză largă, oversize și o pereche de pantofi fără toc. Această ținută este ideală pentru fetele mai slabe, deoarece le pune în valoare șoldurile.

2. Bluză elegantă și pantofi cu toc

Asociază o pereche de blugi banană cu talie înaltă cu o bluză deschisă la culoare și o pereche de pantofi cu toc.  Astfel, vei obține o ținută extrem de interesantă, perfectă pentru mers la birou.

3. Jachetă și pantofi cu toc

Fără doar și poate, blugii cu talie înaltă pe care-i îndrăgea atât de mult Marilyn Monroe arată foarte bine și cu o jachetă. În partea de jos, poți opta pentru o pereche de pantofi cu toc. Cu siguranță vei arăta foarte sexy purtându-i așa.

Te-ar mai putea interesa și De ce să bagi blugii în congelator. Adina Buzatu explică de ce e mai bine să procedezi așa în loc să-i speli!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *