Cum să reziști în fața unei aventuri dacă ești căsătorită. Ce să faci ca să nu cazi pradă tentației

Tentațiile pot apărea la tot pasul, chiar și când ești căsătorită. Iată cum poți rezista tentației de a-ți înșela partenerul.
Cum să reziști în fața unei aventuri dacă ești căsătorită. Ce să faci ca să nu cazi pradă tentației

Cum să reziști în fața unei aventuri dacă ești căsătorită. Infidelitatea este tot mai răspândită în zilele noastre. Și este comună atât în relațiile de scurtă durată, dar și în căsnicii. Când apare tentația de a înșela poate ești nefericită sau probabil îți dorești altceva. Cu toate acestea, nu ai curajul să vorbești despre dorințele tale și ți se pare mai ușor să înșeli.

Această mică escapadă este, de fapt cel mai mare rău pe care îl poți face relației tale dar și partenerului tău de viață. Ce să faci ca să nu cazi pradă tentației.

Cum să reziști în fața unei aventuri dacă ești căsătorită

Cum să reziști în fața unei aventuri dacă ești căsătorită

Stabilește un acord

Într-o relație, pentru buna ei funcționare este necesar ca amândoi să aveți niște acorduri explicite. Acestea ar trebui să fie clare și să acopere cum gestionați flirturile altora dar și atracția față de alte persoane. Un alt aspect important este sinceritatea și ar trebui să existe o conversație despre ceea ce înseamnă infidelitatea. Ce este dispus fiecare să tolereze, deoarece s-ar putea să descoperiți că nu gândiți la fel. De exemplu, poate tu crezi că este bine să ieși fără soțul tău, să dansezi și să ai niște flirturi nevinovate. În același timp, partenerul tău poate considera că acest comportament este nepotrivit. Nu trebuie să fiți mereu împreună, dar întotdeauna trebuie să trasezi o limită fină referitoare la statutul tău și la disponibilitatea ta. Sigur nu te-ar deranja daca ar proceda și el la fel?

Evită persoanele rău intenționate

Sigur ai în grupul tău de prieteni persoane care adoră distracția și nu văd nimic rău într-un schimb de priviri nevinovat. Așa începe totul. De aceea, este bine să eviți persoanele care au o influență negativă asupra ta. Petrece timpul cu prietenii care te ajută să eviți infidelitatea. În loc să petreci timp cu cei care ar putea să te aducă la ispită, alege compania prietenilor de încredere care te vor ține departe de tentații.

Fii sinceră cu partenerul tău

Comunicarea este cheia celor mai fericite cupluri. Alege să fii mereu sinceră cu partenerul tău, chiar dacă asta înseamnă să-i spui și lucruri mai puțin plăcute. Rezolvă din timp o problemă și așa poți ajunge să previi ceva ireversibil, care poate răni mai tare. Vorbește despre nemulțumirile tale și astfel va afla și el ce te deranjează. Oricât de mult te-ar cunoaște, soțul tău nu îți poate citi gândurile. De aceea, dacă ai o problemă, vorbește sincer despre ea, astfel încât să treceți cu bine și peste aspectele mai puțin plăcute din relație.

Gândește-te la consecințe

Înainte de a cădea pradă tentației de moment, gândește-te foarte serios la consecințe. Chiar merită? Te face fericită? Este foarte important să ai o viziune clară asupra viitorului. Trebuie să realizezi că nu vei câștiga mare lucru înșelându-ți partenerul de viață. Cel mult poți avea parte de o plăcere pe termen scurt. Consecințele însă, vor avea un impact distrugător pe termen lung. Inima lui va fi frântă, la fel și încrederea. Copiii tăi vor suferi. Demnitatea ta va fi distrusă. Cu siguranță, vei avea doar de pierdut dintr-o astfel de acțiune.

Citește și greșeli pe care niciun bărbat nu le poate ierta unei femei. Nu face aceste erori dacă vrei să îl ții lângă tine

7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.