Cum să te îmbraci în vacanță. Moda après-ski face furori, reguli cheie în funcție de țara pe care o vizitezi

Piesele care nu trebuie să îți lipsească

Scris de: Daoud Andra

22 Jan. 2024

Chiar dacă suntem în sezonul rece, poți fi la modă chiar și în vârf de munte, dacă alegi piesele vestimentare potrivite. Hainele pe care le purtăm în vacanță trebuie să bifeze atât criteriul estetic, cât și pe cel funcțional. Cu alte cuvinte, să arate bine, dar să ofere căldură și confort indiferent unde ai merge. Ce este moda après-ski și pentru ce ocazii este potrivită.

Ce haine alegem pentru vacanță

Dacă ți-ai programat o vacanță în curând, cu siguranță acorzi o importanță deosebită bagajului pe care îl iei cu tine. Dacă mergi la munte, în țară sau în străinătate, este important să ai cu tine haine și încălțări adecvate pentru vremea de acolo. Analizează prognoza meteo înainte de plecare, pentru a ști exact de ce ținute ai nevoie.

Dacă va fi frig, alege haine din materiale care izolează bine și păstrează căldura. De asemenea, optează pentru straturi de haine, astfel încât să poți adăuga sau renunța la ele, mai degrabă decât pentru haine foarte groase. Nu uita că ai nevoie de haine și încălțări impermeabile, care să te ajute să faci față precipitațiilor.

Citește și: Cum să te îmbraci la birou cu stil. 5 ponturi care te vor scoate din anonimat

În cazul în care mergi într-o țară în care este cald, ia în bagaj haine potrivite pentru clima respectivă, dar și haine de tranziție, pe care să le porți pe drum.

Geaca de puf este ideală pentru sezonul rece

Ce este moda après-ski

În ultimii ani, în sezonul rece, s-a remarcat moda après-ski. Aceasta presupune că poți fi în trend chiar dacă sunt grade cu minus, iar fashionistele o apreciază tocmai datorită faptului că îmbină caracterul practic cu cel estetic. Poți purta geci din puf, voluminoase și călduroase, pentru a te proteja de frig, fiind cool în același timp.

La geaca de puf poți asorta o pereche de încălțări care să te ajute să reziști în frig și zăpadă ore bune, fără disconfort termic. Noua campanie MODIVO x epantofi.ro vine în întâmpinarea nevoilor tuturor celor care programează o vacanță la munte și nu numai. Pe lângă geci călduroase și încălțări potrivite pentru vremea de afară, în noua campanie găsești și pulovere, simple sau cu model, din materiale precum lâna, care păstrează căldura.

Citește și: De ce nu e bine să te îmbraci în roșu la nuntă. Motivul te va șoca, specialiștii au dezvăluit ce ascunde de fapt această culoare

Gecile din puf de la brand-uri precum Colmar, Pinko, Columbia sau The North Face sunt perfecte pentru o zi întreagă petrecută pe pârtie sau în zăpadă. În ceea ce privește încălțămintea, sunt câteva brand-uri renumite care vin cu modele de iarnă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Moon Boots sau Jack&Jones sunt cele spre care trebuie să îți îndrepți atenția pentru a-ți proteja picioarele de frig. Să nu uităm despre pantalonii funcționali și hainele pentru copii, disponibile și ele atât în magazinele fizice, cât și în cele online.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *