Cum să te îmbraci la prima întâlnire, în funcție de momentul zilei și de locul ales. 4 sfaturi prețioase

Cum e recomandat să te îmbraci la prima întâlnire.
Cum să te îmbraci la prima întâlnire, în funcție de momentul zilei și de locul ales. 4 sfaturi prețioase

Să găsești ținuta potrivită pentru prima întâlnire poate fi un lucru stresant. Chiar dacă pare simplu, a găsi o ținută care să aibă impactul potrivit asupra noului partener nu este tocmai ușor. Pentru a-ți ușura munca, ți-am pregătit un ghid cuprinzător cu recomandări prețioase.  Iată ce trebuie să iei în considerare când îți alegi hainele pentru a face o bună impresie.

Cum să te îmbraci la prima întâlnire

Moda este o formă de auto-exprimare. Înainte de a începe să planifici ținuta, ține cont de momentul zilei dar și de locul ales. Aceste aspecte sunt foarte importante pentru a face alegerile potrivite în materie de vestimentație. Iată câteva recomandări de care nu strică să ții cont la prima întâlnire!

Cum să te îmbraci la prima întâlnire
Cele mai mici detalii contează enorm la o primă întâlnire

1. Îmbracă-te în ceea ce te simți confortabil

O ținută este o extensie a ta și o expresie a emoțiilor și a obiectivelor tale. Prin ținuta aleasă ar trebui să exprimi cine ești, de aceea alege ceva confortabi. Fie că mergeți în parc, la film sau la un restaurant, mizeză pe haine și încălțăminte care să te facă să te simți relaxată. Depinde de tine de tine dacă vei dori să alegi o ținută care să te facă să te fii sexy, fericită și încrezătoare. nu uita, când te simți grozav, arăți și mai bine.

2. Ținuta pentru o cină elegantă

Întâlnirea la un restaurant necesită aproape întotdeauna să alegi o ținută elegantă. Dacă ai fost invitată la o asemenea întâlnire, cel mai bine este să alegi o rochie care să se potrivească perfect corpului tău și să-ți contureze atuurile. Deși rochia neagră te salvează mereu din dileme, de această dată ar fi oportun să nu alegi chiar un look all black. O apariție colorată ar fi mai apreciată, așa că poți alege o rochie în culoarea ta preferată sau o rochie cu imprimeuri florale. Lungimea ideală este la baza genunchilor și este bine să nu exagerezi nici cu decolteul de prima dată.

Dacă afară este frig, ia în considerare un sacou sau un palton care să completeze rochia. În completare, pantofi cu toc și o geantă mică sunt accesoriile must-have ideale.

3. Un prânz de după-amiază

Întâlnirile de prânz sunt perfecte pentru persoanele care doresc să se cunoască mai bine într-un cadru casual. Dacă ai fost invitată la o întâlnire în timpul zilei, o pereche de blugi nu poate greși niciodată ca bază. Poți să completezi ținuta cu o bluză sau un top confortabil, care poate fi, de asemenea, o piesă de excepție. Dacă este puțin mai rece afară, poți purta și un pulover sau un cardigan.

Deoarece această întâlnire este despre a fi casual și confortabil, accesoriile nu trebuie să fie prea elegante. În plus, este bine să alegi o geantă de dimensiuni medii, ușor de transportat, care adaugă un plus de confort al ținutei pe care o porți. Dacă vreți să faceți și o plimbare după întâlnire, este bine să ai pantofi confortabili.

4. Cină clasică și un film

În ciuda peisajului social în schimbare, întâlnirile clasice cu cina și film sunt încă populare. Cu toate acestea, poate fi o provocare să găsești combinația ideală între ținuta ținuta de la cină și cinematograful de după.

Și de aceasta dată poți miza pe o pereche de blugi sau o pereche de pantaloni negri, dacă nu vrei să fii prea casual. Alege o pereche de balerini care vor fi potriviți la cină, dar confortabili și în sala de cinema. Poți completa outfitul cu un top colorat și un sacou lejer. Poartă și câteva accesorii de dimensiuni mici, cum ar fi inele, un colier la baza gâtului sau o pereche de cercei, pentru a adăuga un plus de strălucire.

Citește și ce să-i scrii după prima întâlnire. Mesajul potrivit pentru a-l trimite partenerului

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *