Cum sărbătoresc vedetele de Valentine’s Day. Cadoul extravagant pe care l-a primit Cristina Spătar. Fanii au rămas uluiți

Celebritățile și-au sărbătorit iubirea pe 14 februarie

Scris de: Daoud Andra

14 Feb. 2023

Ziua Îndrăgostiților a fost marcată cum se cuvine de cuplurile celebre. Fie că sunt împreună de mai bine de 10 ani sau că relația încă este la început, celebritățile și-au declarat public dragostea pentru partenerii lor. Cum sărbătoresc vedetele de Valentine’s Day și ce cadou luxos a primit Cristina Spătar, proaspăt căsătorită.

Ce declarații și-au făcut vedetele de Valentine’s Day

Ziua de 14 februarie este prilej pentru cupluri să își declare dragostea. În timp ce unele vedete preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, altele împărtășesc cu fanii tot felul de momente fericite din viețile lor. Așa s-a întâmplat și de Ziua Îndrăgostiților, când mai multe perechi de staruri și-au făcut declarații în mediul online.

Citește și: Florile cu care nu dai greș de Valentine’s Day. Cu ce buchet îți poți impresiona iubita

Cătălin Măruță a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu el și cu Andra, făcută în primii ani de relație și a scris în dreptul ei: „În orice zi din an am fi, oricum s-ar numi, o sărbătoare în care ne spunem că ne iubim nouă ne place!”.

De departe cea mai fericită a fost Cristina Spătar. Artista, care s-a căsătorit la finalul anului trecut, a primit de Valentine’s Day o mașină de lux. Vedeta s-a fotografiat la volanul bolidului marca Maybach, cu un buchet de trandafiri în brațe, și a dat de înțeles că a așteptat mult timp după mașina visurilor ei.

Citește și: Ce trebuie să facă femeile care sunt singure de Valentine’s Day. „Acest eveniment să fie folosit de ele la maximum” VIDEO EXCLUSIV

Cum sărbătoresc vedetele de Valentine’s Day 3
Postarea Cristinei Spătar de Valentine’s Day

Andreea Bănică: „Un sfat pentru fetele care iubesc”

Andreea Bănică și soțul ei formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună din perioada când cântăreața era la liceu, iar în prezent au doi copii, alături de care s-au fotografiat de Valentine’s Day.

„Ei sunt Valentinii mei. Ea a crescut și nu o mai prind în poze că nu îi place cum arată în niciuna. El se strâmbă în orice poză că deh, are mama băiețel. Lucian se chinuie la poze mai ceva ca ei doi. (…) Un sfat pentru fetele care iubesc! Este luna iubirii, spuneți mai des celor pe care îi iubiți așa: Te iubesc pentru că… Te apreciez pentru că… Veți avea surprize să le vedeți reacția”, a transmis Andreea Bănică, în dreptul fotografiei.

Citește și: Cele mai ciudate tradiții de Valentine’s Day din lume. Locul unde cei singuri poartă doliu

Horia Brenciu a postat și el o fotografie în care apare alături de soția sa și a scris în dreptul ei că a invitat-o în această seară la un concert pe care îl susține într-un local din București. „I-am zis că-i dăruiesc o piesă… De fapt, cred că o să-i dedic tot concertul. Sper să fie mulțumită.”, a scris artistul în descrierea imaginii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *