Cum se aplică corect eyelinerul. Trucuri şi sfaturi care te vor ajuta să ai un machiaj perfect

Trucuri și recomandări prețioase
Cum se aplică corect eyelinerul. Trucuri şi sfaturi care te vor ajuta să ai un machiaj perfect

Se spune că eyelinerul este cel mai intimidant produs din trusa de machiaj a unei femei. Motivul este acela că nu toată lumea stăpânește abilitatea de a utiliza corect acest creion. Foarte multe femei ajung să nu mai folosească acest produs pentru că nu știu cum se aplică corect eyelinerul.

Nu este foarte greu de folosit, însă este nevoie de câțiva pași siguri care să vă ajute să realizați un machiaj impresionant cu eyeliner în timp record. Pentru a vă lămuri, iată mai jos câteva trucuri și sfaturi.

Trucuri simple, pentru un machiaj perfect

Dacă încă ți-e teamă să aplici creionul de ochi, încearcă unul dintre aceste sfaturi și trucuri simple pentru creionul de ochi.

Orice femeie are nevoie doar de puțină practică pentru a stăpâni acest produs de machiaj, care definește și înfrumusețează aspectul ca nimeni altul. În plus, poți folosi câteva trucuri populare care te vor ajuta să definești mai bine linia și să aplici creionul. Poți face asta într-un mod avantajos pentru tine.

Aplică o bandă de hârtie pe canalul lacrimal exterior

Un truc foarte util pentru cei care experimentează pentru prima dată cu creionul de ochi, constă în plasarea unei benzi de hârtie pe canalul lacrimal exterior, urmând linia genelor inferioare.

Cum se aplică corect eyelinerul
Cum se aplică corect eyelinerul. Pași esențiali

Astfel, ne putem contura pe adeziv fără teamă de a ne păta, intrucât la îndepărtarea acestuia, eyelinerul va fi impecabil. Există chiar și cei care folosesc două fâșii pentru a delimita și grosimea liniei.

Trucul cu lingura

Chiar dacă pare greu de crezut, lingura vă va permite să obțineți o linie profesională atunci când aplicați creionul de ochi.

Pe de o parte, cu mânerul vă puteți ghida atunci când desenați trasarea finală a conturului (colțul), potrivit sevilla.abc.es.

Cum se aplică corect eyelinerul
Trucul cu lingura pentru a aplica eyelinerul

Pentru a face acest lucru, plasați-l la capătul liniei inferioare a genelor. Pe de altă parte, partea rotunjită a lingurii te va ajuta să definești curbura și grosimea pe care le dai creionului de ochi. Odată delimitată linia, nu va trebui decât să completați conturul pentru a-l lăsa impecabil.

Cum se aplică corect eyelinerul. Accesoriul minune

Creatorii buretelui Beauty Blender au conceput instrumentul perfect pentru a aplica eyelinerul dintr-o singură mișcare și fără erori. Este Eyeliner Designer, care nu este altceva decât un accesoriu care ne ajută să desenăm eyeliner-ul cu linia corectă.

Trebuie doar să încălzești Liner Designer frecându-l între palmele mâinilor timp de 10-15 secunde, astfel încât să adere ușor pe piele. Apoi, așezați partea plată pe marginea exterioară a genelor inferioare pentru a determina traseul de eyeliner.

De asemenea, puteți folosi partea lungă și curbată pentru a vă căptuși genele inferioare sau partea mai scurtă pentru o linie mai discretă.

O altă metodă de a evita dezastrele atunci când nu ai prea multă experiență cu creionul este să tragi mai întâi linia creionului. Astfel, odată ce am asigurat linia, putem trece peste ea cu eyeliner-ul lichid.

Fie cu un marker, fie cu o pensulă pentru a obține un finisaj mai bine definit. Deși, dacă preferați, puteți păta conturul creionului cu o pensulă pentru un finisaj mai subtil.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *