Cum se fac buclele valuri, ca să reziste mai multe zile. Trucuri pe care trebuie să le ştii

Secretele buclelor naturale, care rezistă mai multe zile. Iată ce trebuie să știi.
Cum se fac buclele valuri, ca să reziste mai multe zile. Trucuri pe care trebuie să le ştii

Cum se fac buclele valuri, ca să reziste multe zile, fără să folosești mereu fixativ. Una dintre cele mai feminine coafuri, potrivite pentru sezonul cald sunt onduleurile naturale. Aceste bucle avantajează orice tip de față și orice vârstă, așadar sunt ideale pentru o coafură de zi cu zi.

Ca să reziste cât mai mult, trebuie să ai în vedere tipsuri pe care le poți aplica înainte să ondulezi părul. Astfel te vei bucura de coafura preferată mai mult timp. Iată câteva trucuri pe care trebuie să le ştii.

Cum se fac buclele valuri

Cum se fac buclele valuri. Pregătește părul cu produse speciale

Secretul unor bucle lejere constă în strălucire și un aspect natural, mătăsos. De aceea, când îți ondulezi părul este recomandat să folosești produse de hairstyle care nu încarcă părul. Un astfel de produs este serul hidratant, care se aplică pe vârful părului și puțin pe lungime.

Astfel părul este pregătit pentru a fi ondulat și buclele nu se mai strică la fel de repede. De asemenea, serul este recomandat mai ales pentru firul de păr subțire, care este mai dificil de coafat. Este foarte important să alegi produsul care funcționează cel mai bine pentru tipul tău de păr.

Cum se fac buclele valuri – ține ondulatorul în poziție verticală

Pasul următor, esențial pentru bucle valuri cât mai frumoase, este tipul de ondulator folosit. Este ideal un ondulator conic, deoarece prin forma lui va adăuga un aspect mai natural buclelor. De asemenea, ondulatorul trebuie ținut în poziție verticală. Separă părul în mai multe secțiuni, astfel încât șuvițele să nu fie foarte groase.

Rotește părul pe ondulator și odată ce ajungi aproape de scalp, ține buclele strâns timp de trei până la patru secunde, apoi eliberează-le. Lasă-le să cadă tot în poziție verticală și nu le atinge până când acestea nu sunt complet reci. Atingerea șuvițelor cât încă sunt calde poate slăbi buclele și astfel vor rezista mai puțin.

Folosește un fixativ care nu încarcă

La final, după ce ai ondulat tot părul și buclele sunt reci, stai cu capul în jos și scutură-le ușor cu vârful degetelor. Insistă mai mult la rădăcină și mai puțin spre vârfuri. Ca onduleurile să reziste mai multe zile folosește o spumă cu textură ușoară sau un fixativ care nu încarcă. Cele mai potrivite sunt produsele de hairstyle care permit pieptănarea părului în ziua următoare, fără să afecteze forma.

Încă un lucru important, buclele valuri nu trebuie să fie prea perfecte sau simetrice. Acesta este și farmecul lor, că au un aspect natural și lejer. Iată și alte tipuri de coafuri în tendințe pe care le poți încerca.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *